​Вислана з Нідерландів турецький міністр відвідала США

Міністр у справах сім'ї та соціальної політики Туреччини Фатма Бетуль Саян Кайя в рамках робочого візиту в США взяла участь у заході, присвяченому конституційному референдуму 16 квітня в Туреччині, повідомляє турецьке інформагентство «Анадолу».


Захід пройшов в місті Патерсон, штат Нью Джерсі, з ініціативи Координаційного центру представництва правлячої Партії справедливості і розвитку в США. Міністр була зустрінута бурхливими оваціями, а сам захід пройшов в закритому для преси режимі.

Раніше Кайя пообіцяла, що розповість про незаконні дії влади Нідерландів на кожному із заходів, в яких братиме участь.

Міністр у справах сім'ї та соціальної політики Туреччини також виступить на 61-му засіданні комісії зі становища жінок при Генасамблеї ООН.

Влада Нідерландів 11 березня заборонила посадку в Роттердамі літаку з главою МЗС Туреччини Мевлютом Чавушоглу на борту.

Незабаром з тиском зіткнулася і міністр у справах сім'ї та соціальної політики Туреччини Фатма Бетуль Саян Кайя, яка прибула в Нідерланди з Німеччини на автомобілі для участі у зустрічі з турецькою діаспорою. Поліція Нідерландів спочатку затримала співробітників охорони Фатми Бетуль Саян Кайя. Міністра спробували змусити вийти з автомобіля, а після її відмови пригрозили евакуацією машини. В результаті Кайя була змушена вийти з автомобіля, і в супроводі співробітників поліції її було вислано до Німеччини.

У той же час співробітники поліції Нідерландів розігнали із застосуванням собак і кінних нарядів тисячі етнічних турків, які зібралися біля стін генконсульства в Роттердамі в знак підтримки турецького міністра.

МЗС Туреччини зажадав, щоб посол Нідерландів в Анкарі, що знаходиться в даний час у відпустці за кордоном, не повертався певний час до виконання своїх обов'язків.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.