​З Туреччини в Джераблус повернулися понад сорока тисяч сирійців

Сирійці, що знайшли притулок в Туреччині, продовжують повертатися в очищений від терористів за підтримки ЗС Туреччини Джераблус. Число сирійців, які повернулися з Туреччини в очищене від терористів ДЕАШ місто Джераблус на півночі Сирії, досягло 44 643. Для повернення на батьківщину сирійці звертаються до адміністрації губернатора турецької провінції Газіантеп за відповідним дозволом, повідомляє турецьке інформагентство «Анадолу».


Після проходження необхідних процедур все сирійські громадяни, в тому числі діти, жінки і люди похилого віку, повертаються в Джераблус через КПП «Каркамиш».

Глава міграційної служби Газіантепа Октай Бахчеджи повідомив агентству «Анадолу», що процес повернення сирійців на батьківщину почався сьомого вересня 2016 року.

З сьомого вересня 2016 року і по сьогоднішній день число сирійців, які повернулися з Туреччини на батьківщину, досягло 44 643, сказав Бахчеджи.

Джераблус був очищений від ДЕАШ в рамках операції «Щит Євфрату» в серпні 2016 року.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.