​Американці направили свої бомбардувальники у політ над Корейським півостровом

Два бомбардувальники «B-1B» військово повітряних сил США пролетіли у суботу над Корейським півостровом у супроводі південнокорейських та японських винищувачів. Тихоокеанське командування сил США заявило, що місія була «прямою відповіддю» на «ескалаційний запуск» Північною Кореєю міжконтинентальних балістичних ракет 3 липня та 28 липня, повідомляє «Голос Америки».


«Північна Корея залишається найактуальнішою загрозою для стабільності в регіоні», - заявив командувач тихоокеанськими повітряними силами США генерал Терренс О'Шогнессі. - Дипломатія залишається передовою; однак, у нас є зобов'язання перед нашими союзниками та нашою країною - демонструвати нашу незмінну прихильність, але готуватися до найгіршого сценарію. У разі потреби, ми готові відповісти швидкою, смертоносною та непереборною силою в той час і в тому місці, де буде потрібно».

10-годинна місія спільних сил розпочалася на авіабазі США «Андерсен» на острові Гуам. Два японських винищувачі «F-2» долучилися до американських бомбардувальників у японському повітряному просторі. Американські бомбардувальники тоді пролетіли над Корейським півостровом і супроводі чотирьох винищувачів Південної Кореї.

Президент Дональд Трамп у своєму Твіттері різко розкритикував Китай, за його словами, за бездіяльність по відношенню до КНДР.

«Я дуже розчарований Китаєм. Наші нерозумні минулі лідери дозволили їм щорічно заробляти сотні мільярдів доларів на торгівлі. Втім…»

«Вони нічого не зробили для нас у питанні Північної Кореї, лише розмови. Ми більше не дозволимо, щоб це продовжувалось. Китай міг би легко вирішити цю проблему!»

У суботу лідер Північної Кореї Кім Чен Ин заявив, що його країна вже має ракети, які можуть завдати удару всій континентальній частині Сполучених Штатів. Як раніше повідомлялось, у п’ятницю КНДР провела черговий запуск балістичної ракети.

Фото USAF



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.