​Опозиція засудила удар вкс росії і ВПС режиму Асада по селу в сирійському Ідлібі

Національна коаліція революційних і опозиційних сил Сирії (НКОРС) засудила авіаудар по селу Мааршурін в сирійській провінції Ідліб, в результаті якого загинули 17 мирних жителів. Коаліція в своїй заяві назвала удар вкс росії і ВПС режиму Асада по Ідлібу бійнею і закликала міжнародне співтовариство негайно вжити заходів, щоб зупинити кровопролиття в Сирії, повідомляє турецьке інформагентство «Анадолу».


«Чотири літаки вкс росії піддали інтенсивному бомбардуванню село Мааршурін в районі Маарат аль-Нуман провінції Ідліб. Коаліція засуджує цю атаку. Заяви авторитетних міжнародних гравців не впливають на режим Башара Асада і росію. І ці заяви не звільняють міжнародне співтовариство від гуманітарної і юридичної відповідальності за забезпечення миру і безпеки в Сирії і за захист цивільних осіб», - наголошується в заяві.

Жертвами авіаудару по селу Мааршурін в зоні деескалації в сирійському Ідлібі стали 17 мирних жителів, ще 35 отримали поранення, повідомив напередодні агентству «Анадолу» глава Управління цивільної оборони Ідліб («Білі каски») Мустафа Хадж Юсуф.

Провінція Ідліб розташована на північному заході Сирії і входить в число зон деескалації.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.