​Франція погрожує ударом по Сирії, якщо буде доведено застосування хімзброї

Франція готова негайно завдати військового удару по Сирії, якщо буде доведено застосування армією сирійського режиму хімічної зброї проти мирного населення. Про це заявив журналістам президент Франції Емманюель Макрон, повідомляє турецьке інформагентство «Анадолу».


«Ми завдамо удару по тому місцю, де це було скоєно, або де це було б організовано», - сказав Макрон.

У той же час президент повідомив, що Париж досі не отримав переконливих доказів застосування забороненого озброєння в Сирії.

За словами Макрона, він просив президента росії володимира путина попередити режим Асада про те, що Франція ретельно спостерігає за ситуацією з хімічною зброєю в Сирії.

Президент також висловив стурбованість можливим використанням хлору в останні тижні проти цивільного населення в Сирії.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.