​Трамп заявив про готовність вжити заходів у відповідь на застосування хімзброї в Сирії

США перейдуть до дій у разі використання хімічної зброї режимом Башара Асада, заявив глава Білого дому Дональд Трамп з трибуни Генеральної асамблеї ООН. Початок виступу президента США зал зустрів сміхом, повідомляє турецьке інформагентство «Анадолу».


Американський лідер почав свою промову розповіддю про успіхи своєї адміністрації після приходу в Білий дім. «За термін менше ніж два роки, наша адміністрація досягла більшого, ніж всі попередні адміністрації в історії нашої країни», - заявив Трамп. Зал відреагував на його слова сміхом.

У відповідь Трамп посміхнувшись сказав: «Я не очікував такої реакції, але немає проблем».

Дональд Трамп заявив також про відмову США від підтримки діяльності Міжнародного кримінального суду.

Президент США оголосив далі, що Вашингтон не стане стороною міжнародної угоди по міграційній кризі.

Крім того, Трамп закликав експортерів нафти знизити ціни на «чорне золото».

Тема 73-й сесії Генасамблеї ООН - «Зробимо ООН ближче до інтересів всіх людей: глобальне лідерство і спільна відповідальність у підтримці мирних, справедливих і стійких товариств». Після вступної промови генсека ООН Антоніу Гутерріша до учасників сесії традиційно звернувся представник Бразилії.

Потім виступив президент США Дональд Трамп, після якого до світової спільноти звернувся глава турецької держави.

У сесії ГА ООН беруть участь глави держав і урядів понад 140 країн.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.