​Відповідальність за теракт в Могадішо, де загинули 12 людей, взяло на себе угруповання «Аш-Шабаб»

Жертвами вибуху, влаштованого вчора терористами-смертниками в центрі столиці Сомалі Могадішо, стали не менше 12 осіб. За даними джерел в місцевих силах безпеки, автомобілі, начинені вибухівкою, були підірвані біля готелю, який часто відвідують члени уряду країни. Як повідомляється, через деякий час на парковці готелю пролунав третій вибух, передає турецьке інформагентство «Анадолу».


Відзначається, що готель розташований неподалік від штаб-квартири поліції.

За словами очевидців, слідом за вибухами нападники увірвалися в будівлю готелю, де між ними і співробітниками сил безпеки зав'язалася перестрілка.

Екстремістське угруповання «Аш-Шабаб» взяло на себе відповідальність за теракт.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.