Сьогодні у Дніпрі з’явилися невідомі жовті плями на воді

dnipro2

 
«УДАР» вимагає від київської влади та санепідемстанції пояснити киянам причини появи жовтих плям у Дніпрі. Про це заявив депутат від «УДАРу» в Київраді Олексій Давиденко, повідомляє прес-служба політичної партії «УДАР Віталія Кличка».


За його словами, сьогодні зранку мешканці столиці побачили на лівому березі Дніпра жовті плями, яки затягнули всю поверхню води вздовж берега річки.

«Течія несе по Дніпру цю жовту воду до берегів Гідропарку та Русанівського каналу», - сказав депутат.

Давиденко наголосив, що мешканці Києва дуже занепокоєні таким станом речей, оскільки такого раніше ніколи не спостерігалося. За словами депутата, навряд чи появу цих жовтих плям спричинили пісок чи мул, які піднялися на поверхню, оскільки за своєю природою вони важчі за воду.

«Ми не виключаємо, що поява таких плям може бути наслідком прориву каналізаційних труб чи промислового викиду в Дніпро. Аби поінформувати киян, «УДАР» вимагає від санепідеміологічної станції, служби МНС та керівництва столиці терміново сьогодні провести забір води та провести дослідження. Ми вимагаємо публічно повідомити результати таких досліджень та пояснити, звідки взялися ці жовті плями», - сказав Олексій Давиденко.


dnipro1



Коментарі

  +2 #1 мікроскоп 23 мар. 2013 г., 16:33:35
ЦЕ ДОВГОЖДАННЕ ПОКРАЩЕННЯ НАРЕШТІ СПЛИЛО НАГОРУ
  +1 #2 Нина Никульшина 23 мар. 2013 г., 16:36:09
наконец то заметили я проезжая по московскому мосту уже 3-4 года вижу как тает грязно желтый снег ужасное зрелище и образуются не просто желтые пятна а страшно -желтые пятна по всему Днепру на Днепре много саун бань и различных увеселительных заведений в черте города прямо напротив речного вокзала возле метро Днепр т е в центре города я думаю Черновецкий правильно убирал рестораны с берегов Днепра в погоне за прибылью -готовы загадить Днепр полностью а без воды город умрет
  +1 #3 Нина Никульшина 23 мар. 2013 г., 16:37:39
это все бани и рестораны на Днепре
  +1 #4 poyu 23 мар. 2013 г., 16:44:39
пидец
  +1 #5 Олег 23 мар. 2013 г., 17:14:31
Эти плями появились не сегодня, а вчера - в субботу.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.