Коли Порошенко говорить про політичну смерть регіоналів – він говорить про своє політичне майбутнє, заява Опоблоку

opa poroh

 
Опозиційний блок з великим здивуванням сприйняв заяву Президента України Петра Порошенка щодо долі колишніх «регіоналів». На думку П.Порошенка, колишніх членів пр чекає політична смерть - за аналогією з Комуністичною партією.


Заява Президента - більш ніж ексцентрична, враховуючи той факт, що на сьогоднішній день він залишається єдиним співзасновником партії регіонів, що залишаються у владі. Варто нагадати, що саме Порошенко в 2000-2001 роках був одним із засновників і співголів «партії регіонів», в 2010-2012 роках при президентові януковичі був головою ради Національного Банку України, а в 2012 році був Міністром економічного розвитку і торгівлі в уряді Миколи Азарова. Виходить, що коли Президент говорить про політичну смерть «екс-регіоналів», він говорить про своє політичне майбутнє?

Псевдодемократична риторика Президента Порошенко явно йде врозріз з його діями. З відома та за дорученням Порошенко стала можливою масова фальсифікація результатів виборів у Верховну Раду по південному-сході, де на мажоритарних округах «Опозиційний блок» недорахувався мінімум двох десятків депутатських мандатів. З відома та за дорученням Порошенка на нинішніх виборах до органів місцевого самоврядування були позбавлені права голосу мільйон виборців Донбасу на контрольованій Україною території та півтора мільйони тимчасових переселенців по всій країні, були зірвані вибори в Маріуполі і Красноармійську, позбавлені права голосувати за опозицію виборці Харківської області.

Таким чином, Петро Порошенко у своїй політичній діяльності реально проводить ту лінію, яка в 2014 році була піддана критиці самими «екс-регіоналами» і визнана основною причиною, що призвела режим януковича до закономірного краху. Порошенко не помітив, як, прийшовши до влади, сам перетворився на януковича.

Вважаємо, що подібні заяви Президента України є безвідповідальними, популістськими і не сприяють встановленню миру, демократії і єдності в українському суспільстві.

Опозиційний блок



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.