Влада, як дурень, думкою багатіє, вважаючи, що Європа втомилась від Тимошенко

timoshenko es

 

Ось вже, напевне з півроку, влада робить все від себе залежне, щоб переконати Україну і українців, що Європа і США дуже незадоволені Тимошенко і хочуть про неї забути. Заради цього влада пішла на жорсткий піар, який начебто і не від неї зовсім походить.


Спочатку в українські ЗМІ було злито інформацію про те, що вже Меркель незадоволена Тимошенко, потому почали навіть з’являтись матеріали з посиланням на німецьке ЗМІ, яке зливало грязюку на лідера опозиції, за якого на виборах проголосувало майже 50% відсотків населення.

Проте, представників Партії регіонів така проблемка не хвилювала. Це коли Партію регіонів перевіряли у 2005 році, то пані Г верещала в ефірі, що як можна ставитись з неповагою до партії, яку підтримує половина населення. Верещала голосно, кричала про порушення демократії. Сьогодні ж, колі лідер опозиції піддається політичним репресіям і знаходиться за гратами, пані Г не бачить порушення прав людей і безпосередньо Тимошенко. Тепер пані Г не турбує 50% населення. Ба більше: вона вперто маніпулює свідомістю громадян у своїх меседжах.

Що ж до німецького ЗМІ, то виявилось, що воно – не існуюче, і що більшість процитованого з нього українськими ЗМІ – стовідсоткова неправда.

Та влада не зупинилась. Тепер, з початком нового року, вона взялась за дезінформацію українського населення і через так званих псевдо експертів доносить до людей інформацію, що Європа втомилась від Тимошенко і скоро про неї забуде.

Але слова так званого експерта не співпадають з діями влади Європи, коли за день до заяви одного такого експерта портрети Тимошенко з’явились ще в декількох містах Європи.

Також псевдо експерти лукавлять, говорячи, що Європа може забути про політичні переслідування в Україні.

Доказом цього можна вважати дії Європи і США по відношенню до Казахстану, Росії (запровадження закону Магнітського), Білорусії, Сирії, Лівії та Єгипту. Якби слова усіляких псевдо експертів, працюючих на владу, були б хоч трошки правдивими, то ми б бачили, як світ махнув рукою на маразми Лукашенка, мовчки б сприймав війну у Сирії і вже ніколи б не виступив проти Каддафі. А як же, з точки зору українських псевдо експертів, ці проблеми вже так довго обговорюються європейськими політиками, що аж набридли, як муха.

Та все ж нічого подібного не стається. Європейські політики, що значно цивілізованіші за українських, а отже і порядніші за деяких представників Партії регіонів,  і тому стоять на принципах захисту прав людини, і для них немає різниці, у якій країні проводяться політичні репресії і скільки уваги вони приділяють цій проблематиці. Вони все одно стоять на захисті прав людини і, як доводить історія, перемагають тиранів і диктаторів.

Тож, як би псевдо експерти не робили спробу переконати українців, що Європа скоро забуде про справу Тимошенко, насправді це – нісенітниця, позаяк Європа – не Україна, і там до свобод громадян і порушення прав людини ставляться серйозно. А тому, скоріш за все, українці вже за деякий час почують про ті чи інші санкції проти влади, а псевдо експерти, розуміючи, що потрібно терміново підлабузнюватись до інших, оскільки влада втратила свою легітимність і може бути зміненою, одразу ж почнуть співати інших пісеньок, оскільки їхнє завдання не проводити експертні оцінки ситуацій, що відбуваються в Україні, а шукати собі грошенят за донесену думку.

P.S. Швейцарія вже заморозила рахунки фігурантів у справі Магнітського. Як бачите, пройшло не так багато часу від прийняття закону у США та початком його дії. Тож представники влади нехай готуються. І вони отримають санкції швидше, аніж розраховують.

Конфлікти і закони



Коментарі

  +2 #1 Сердючка 10 янв. 2013 г., 12:54:10
Перекрывать все кранты уркам! Только так!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.