Віктор Чумак розповів про кодексову провокацію влади

chumak kodeks

 
Ідея Партії регіонів сьогодні полягала в тому, щоб провокаційною нормою у Податковому кодексі збурити парламент, заблокувати його трибуну, не дати проголосувати жодну ініціативу по справі Юлії Тимошенко та змусити опозицію своїми ж руками поставити під загрозу підписання угоди з ЄС.


Про це сказав голова комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, народний депутат від фракції «УДАР» Віктор Чумак під час ефіру на телеканалі ТВі, повідомляють «Конфлікти і закони».

«Я вже наголошував на тому, що цей закон за регламентом не мав права з’являтися в сьогоднішньому порядку денному. У цій ситуації, коли було відсутнє обговорення та підтвердження поправок, спікер парламенту не мав права в жодному випадку оголошувати голосування по цьому законопроекту. Але він, не зважаючи на заяву автора та протести в сесійній залі, все ж поставив голосувати його в цілому. І це говорить про те, що партія влади діє за логікою «у нас є більшість і плювати ми хотіли на ваші протести», - сказав Чумак.

За його словами, сьогодні Партія регіонів навмисно змінює акценти, говорячи про заяву балотуватися Віталія Кличка на посаду президента, а не про те, що в парламенті було зафіксовано фальшування процедури прийняття закону та так і не проголосовано потрібні проекти законів. «Влада сказала: дайте закон по вирішенню питання Юлії Тимошенко, і ми його проголосуємо. Але сьогодні вони вже кажуть, що законопроект не зовсім такий, завтра скажуть, що там не такий папір, а післязавтра – не такі чорнила», - зауважив народний депутат.

На думку Віктора Чумака, суперечлива норма про громадянство жодного відношення до Податкового кодексу немає. «Я більш ніж впевнений, що сьогодні громадяни України зрозуміють різницю між чесно заробленими грошима закордоном і вкраденими в народу України та вкладеними в Межигір’я», - підсумував він.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.