Кримський військовий розповів про залякування українців, які вступили на службу до збройних сил Росії

krimchanin

 
Контрактник Збройних Сил України Редван Менборієв, який після анексії АР Криму змушений був залишитися на півострові служити у російській армії, прийняв рішення повернутися на материк та взяти участь у бойових діях проти терористів на боці українських військ у зоні АТО. За його словами, він залишив місце служби на знак протесту проти агресії Росії стосовно сусідньої держави.


Про це повідомляє прес-центр СБ України, передають «Конфлікти і закони».

Кримчанин розповів про приниження та залякування командирами українців, які вступили на службу до збройних сил Росії. Колишнім українським військовим забороняється виїжджати з окупованої території протягом трьох років, їхня зарплатня набагато нижча за росіян. Проукраїнськи налаштованим воякам погрожували вигнати з армії або «заслати» для проходження подальшої служби у віддалені гарнізони Росії.

Менборієв засвідчив, що з боку російського командування щодня проводилась антиукраїнська агітація – події в Україні подавалися у викривленому вигляді, принижувалася честь і гідність українського народу.

«Я категорично не приймаю політику керівництва Росії стосовно України. Я прийняв рішення припинити службу в армії, яка окупувала частину території моєї Батьківщини, і готовий боротися з терористами на Донеччині і Луганщині, яким надається підтримка з боку Росії», – заявив Редван Менборієв.



Коментарі

  +1 #1 Sergey 29 июл. 2014 г., 19:38:10
Ну а на зрадників, що вже кримінальне провадження призупинено чи що? Заарештуйте його! У нього тавро зрадника, він вже раз зрадив Україну, тепер він зрадив Россію, здогадайтесь кого він зрадить знову, якщо ми його на службу візьмемо? Він же тепер буде з собою GPS-навігатор носити і відмічати координати базових таборів і блок-постів сил АТО. Зараз навіть дзвонити йому нікуди не треба його переміщення вже бачуть у російському ГШ.
  +1 #2 Дракк 29 июл. 2014 г., 19:38:18
Бедняге даже не удосужились распечатать текст крупными буквами))) заставили щуриться) характерные движения головы и постепенный наклон вниз выдает неумелого чтеца с листа. Непрофессионально выполнено господа, учитесь у Киселева говновбросам. Когда научитесь лепить нормальные подделки, ну стыдно же, заметно с первого взгляда лажу.
  +2 #3 Vlad 29 июл. 2014 г., 19:41:25
Вы уж пишите прямо: Контрактник ВСУ, принимал присягу на верность народу Украины при поступлении на службу. "Вынужден остаться на полуострове служить российской армии" - значит изменил присяге Украинскому народу и принял присягу на верность России. Теперь, когда понял что надежды не оправдались изменил второй присяге - то есть он дважды изменник. Какой армии такие воины нужны ?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.