На Трухановому острові невідомі привласнили земельну ділянку

truhaniv

 
На Трухановому острові, неподалік споруджуваного Подільського мосту, невідомі привласнили чималу земельну ділянку, прихопивши частину берегової смуги — повідомили «Конфліктам і законам» активісти Національного екологічного центру України (НЕЦУ). Навколо ділянки встановлено суцільний металевий паркан висотою у 2 метри та змонтовано ворота, які ретельно охороняють від сторонніх осіб. Територію всередині периметру патрулюють особи «характерної зовнішності», що час від часу виїжджають з воріт на квадроциклах та пильно слідкують за тим, аби біля паркану не було нікого зайвого.


Коли представники Національного екологічного центру спробували сфотографувати ззовні паркан, до них підійшли двоє молодиків та змусили прибратись зі словами: «А що це ви тут винюхуєте? А ну забирайтесь звідси геть!»

Опитані екологами перехожі на Труханівській вулиці стверджують, що за парканом невідомі вирубують дерева та споруджують плавучі і стаціонарні котеджі. Але кому належить будівництво — ніхто сказати не може.

Підтверджує незаконність будівельних робіт на цій території також інформація, розміщена на Публічній кадастровій карті. Якщо вірити документу, то на зазначеній території жодна фізична чи юридична особа земельних ділянок у власність не отримувала.

Національний екологічний центр України звернувся до КМДА із запитом, на якій підставі та з якою метою невідомі встановили паркан на Трухановому острові. Також екологи звернулись до МВС та прокуратури з проханням дати правову оцінку діям осіб, що привласнили земельну ділянку.



Коментарі

  +1 #1 Надежда 8 июл. 2013 г., 21:09:42
А что по этому поводу говорит прокуратура? ))))
  +1 #2 олплдлр 8 июл. 2013 г., 22:04:12
"Где "паркан" - не вижу в упор!" - ответят менты. Это такой "невидимый паркан" - сделан по новым технологиям за очень приличные деньги. Он как бы есть, но власть его "не видит" - вот за это и заплачено.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.