Кличко вирішив змінити крісло столичного мера на парламентське?

klichko poroshenko

 
Сьогодні вкрай важливе єднання та консолідація демократичних сил, щоб отримати якомога більше місць в новому парламенті. Тому я погодився очолити об'єднаний список «Блоку Петра Порошенка». Про це заявив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко виступаючи на з'їзді «Блоку Петра Порошенка», повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу партії «УДАР».


За словами Кличка, Україна сьогодні стоїть перед такими викликами, що потребує, як ніколи, національної єдності і консолідації суспільства. «Тільки спільними зусиллями, - і громадян, і політичних сил, які вони підтримують, - ми зможемо відстояти нашу державність і територіальну цілісність», - переконаний політик.

Кличко нагадав, що наприкінці березня підписав з Петром Порошенком угоду про об’єднання, тим самим, показавши консолідацію зусиль заради побудови демократичної, європейської держави. Лідер «УДАРу» зауважив, що завдяки цьому об'єднанню вибори Президента відбулися в один тур, а столиця обрала мера з підтримкою майже 60 відсотків.

«Суспільство вимагало повного перезавантаження влади. І ми зробили все для розпуску і переобрання Верховної Ради. Тепер ми повинні взяти якомога більше місць у новому парламенті. Тоді там буде відповідно - менше популістських або відверто антиукраїнських політиків. Сил, які продовжують спроби зруйнувати Україну», - наголосив Віталій Кличко.

Водночас, наголосив він, потрібна не просто переконлива перемога, а необхідно отримати таку підтримку людей, яка дасть всі важелі для втілення головної мети - побудови сильної, єдиної і заможної України. За його словами, країна повинна справді жити за новими-чесними і європейськими правилами, а прикладом та майданчиком таких змін буде столиця.

«Тому, як мер Києва, лідер політичної сили «УДАР», що вже довела свою здатність до єднання, та йде на вибори, щоб і далі відстоювати інтереси громадян, - я погодився очолити об'єднаний список - стати першим номером від Блоку Петра Порошенка», - сказав Кличко.

Політик запевнив, що всі депутати від «УДАРу» зроблять все, щоб в країні нарешті відбулися швидкі та ефективні реформи, які сьогодні життєво необхідні нашій державі. «Я розумію всі складнощі, які на нас чекають. І під час цієї кампанії зокрема. Бо поки відбуватимуться вибори, треба захищати країну, забезпечувати її життя, долати економічні виклики і втілювати ті зміни, які ми вже пообіцяли. Зокрема, і в столиці», - додав лідер «УДАРу».

Він підкреслив, що дорогу осилить той, хто йде, і ми на правильному шляху. «Ми його визначили як шлях реформ, боротьби із корупцією, верховенства права, чесних правил і європейських цінностей. Україна буде сильною і заможною державою! Україна буде європейською. Бо цього хочуть її громадяни, бо за це боролися і поклали життя патріоти на Майдані і на сході країни. За це сьогодні стоять там, на передовій, наші хлопці. А мільйони українців їм допомагають як можуть. І ми повинні зробити все, щоб виконати волю людей. Щоб Україна перемогла на всіх фронтах!», - наголосив Віталій Кличко.



Коментарі

  +0 #1 СОНГ 14 сент. 2014 г., 17:13:46
А виталий. на поверку, оказался простым СЛИЗНЯКОМ!!!
Но , судя по всему, это будет такая команда порошенка...
Ведь в свое время так поступил луценко (№1 в списке)в Чернигове - и народ это не забыл. Народ и не забудет чем это все закончилось - только вот отсидется в раде НЕ ВЫЙДЕТ!!! И, Слава Богу, это будет закат карьер этих... смотри в начало.
  +0 #2 Ирина 14 сент. 2014 г., 17:15:06
слишком
быстро взлетает.еще ничего не сделал.кроме болтовни. с такими законами о выборах и льготами депутатам и плюс что никто не несет ответственность. на выборы идти нельзя.так как страдает украинский народ и все несут на своих плечах

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.