​На столичній Оболоні правоохоронці викрили чоловіка, який у квартирі зберігав наркотики, зброю і боєприпаси

До поліції за допомогою звернувся киянин, який не міг знайти свій автомобіль. Під час спілкування правоохоронці помітили, що заявник перебуває у неадекватному стані, скоріше за все від наркотичного сп’яніння, та надає нечіткі пояснення, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Співробітники поліції поцікавилися, чи є у нього при собі наркотичні або психотропні речовини. Чоловік зізнався, що в його помешканні зберігаються заборонені для обігу предмети та засоби.

Під час обшуку в оселі фігуранта на проспекті Оболонському правоохоронці виявили крафт-пакети з білою порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну, а також понад 50 набоїв різного калібру та два предмети, схожих на пістолети. Вилучене направили на проведення відповідних експертиз. Правопорушник не зміг розповісти оперативникам про походження цих предметів та речовин.

Зловмисником виявився 52-річний місцевий житель, ніде не працюючий, який раніше у поле зору правоохоронців не потрапляв.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин без мети збуту) Кримінального кодексу України. За скоєне зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.