​Київські поліцейські припинили діяльність чергового борделю, замаскованого під масажний салон

В одному із районів столиці, у квартирі, цивільне подружжя організувало діяльність «масажного салону», співробітниці якого надавали сексуальні послуги. Фігурантці оголошено про підозру, а щодо її спільника вирішується питання про процесуальний статус у кримінальному провадженні, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Працівники управління та департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, спільно зі слідчими Святошинського управління поліції та під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури № 8 у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 303 (Проституція або примушування чи втягнення до заняття проституцією) Кримінального кодексу України, припинили злочинну діяльність групи осіб, які організували місце розпусти, де жінки надавали послуги сексуального характеру.

Як повідомив т.в.о. заступника начальника відділу УБЗПТЛ столичного главку поліції Олексій Гаврилюк, організаторами «бізнесу» виявилися мешканці Київської області: 29-річна жінка та її 19-річний співмешканець. Аби реалізувати задумане, правопорушники винаймали квартиру у Києві та заздалегідь підбирали жінок, які систематично займались проституцією. Вартість послуг за годину коштувала клієнтам від 1000 гривень. Половину грошей фігуранти забирали собі, а решту віддавали повіям:

«Працівники поліції провели обшуки за місцем мешкання зловмисників та за місцем надання послуг, у ході яких вилучили речові докази - грошові кошти, мобільні телефони та ноутбуки. Організаторці злочинної діяльності оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною третьою статті 303 (Проституція або примушування чи втягнення до заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Їй загрожує до п’яти років тюремного ув’язнення. А щодо спільника затриманої вирішується питання про його процесуальний статус у кримінальному провадженні».

Крім цього, на жінку, яка надавала сексуальні послуги за гроші, поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 181-1 (Заняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає попередження або накладення штрафу від п’яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.