​У столиці судитимуть киянина за крадіжку телефону адміністратора магазину

До поліції Києва звернулася адміністратор магазину косметики на вулиці Лятошинського та повідомила про те, що зі службового приміщення викрали її смартфон. На виклик виїхала слідчо-оперативна група Голосіївського управління поліції, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Правоохоронці провели першочергові слідчі дії, відпрацювали відео з камер спостереження та встановили, що телефон поцупив відвідувач. Напередодні чоловік приходив до магазину працевлаштуватися, але йому відмовили.

За отриманими прикметами дільничні офіцери поліції розпочали відпрацювання території та незабаром помітили чоловіка, схожого за описом. Поруч із ним на асфальті вони виявили розбитий телефон, який впізнала потерпіла.

Зловмисником виявився раніше не судимий 67-річний мешканець Києва. Свої дії він пояснив тим, що вирішив помститися працівниці за те, що відмовила у працевлаштуванні. Тож він викрав телефон, а коли почали надходити виклики, кинув ґаджет на асфальт.

Наразі досудове розслідування за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України завершено, обвинувальний акт направлено до Голосіївського районного суду. Чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

  +0 #1 АНАТОЛИЙ ШАНДУРСКИЙ 22 февр. 2020 г., 19:41:55
ВОРАМ НУЖНО РУБИТЬ РУКИ ИЛИ ВЕШАТЬ НА МЕСТЕ ИНАЧЕ ПОРЯДКА НЕ БУДЕТ

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.