​Українець, намагаючись заплутати польських прикордонників, вирішив незаконно перетнути кордон спиною наперед

31-річного громадянина України, який незаконно перетнув польсько-український кордон, затримала Прикордонна служба Польщі. Чоловік рухався спиною уперед, бо хотів заплутати прикордонників, що пішов в Україну, а не в Польщу. Раніше йому відмовили у в’їзді до Польщі, передає Польське радіо.


Як повідомив у четвер Пьотр Закєляж з Бескидського відділу Прикордонної служби, прикордонний патруль побачив чоловіка, котрий йшов від кордону до сусіднього населеного пункту. Перевірка показала, що це 31-річний громадянин України, який декілька хвилин раніше перетнув так званий зелений кордон.

«Українець, бажаючи заплутати прикордонників, перетнув кордон задки. Сліди на кордоні, залишені особою, котра йшла задом уперед, мали свідчити про нібито перетин кордону з Польщі в Україну, а не як насправді - з України в Польщу», - сказав Закєляж.

Він додав, що чоловік мав із собою паспорт, у якому була помітка про відмову у в’їзді з пункту пропуску в Медиці, видана у зв’язку з відсутністю необхідних фінансових ресурсів. Закєляж повідомив, що іноземець зізнався у незаконному перетині кордону і додав, що його цільовою країною мала стати Німеччина, де він хотів працювати.

Чоловіка польська сторона передала Україні. Йому заборонили на три роки в’їзд у країни Шенгенської зони.

Фото bieszczadzki.strazgraniczna.pl



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.