Прокуратура затвердила обвинувальний акт у провадженні про перешкоджання роботі журналістів

profspiki nmpu

 
Прокуратура Шевченківського району Києва затвердила та направила до суду обвинувальний акт стосовно 20-річного мешканця Білої Церкви, котрий підозрюється у хуліганських діях та умисному перешкоджанні діяльності журналістів під час масових заходів 18 травня у центрі Києва. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Шевченківського району міста Києва.


На даний час обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо вказаного громадянина скеровано до Шевченківського районного суду для розгляду по суті. Підтримання державного обвинувачення здійснюватиме прокуратура Шевченківського району.

Обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді застави в сумі 22 940 гривень.

Досудове розслідування стосовно інших трьох осіб, що також підозрюються у хуліганських діях та умисному перешкоджанні діяльності журналістів під час масових заходів 18 травня, триває.

Як повідомлялося, Шевченківським райуправлінням міліції у зв’язку з подіями 18 травня в центрі Києва розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 КК України «Хуліганство»  та ч. 1 ст.171 КК України «Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.