Карпунцов: Громадські бунти - це відповідь на міліцейський «беспредєл»

karpuntsov mova

 

Люди протестують проти міліції, бо вимагають відновлення справедливості. Про це заявив народний депутат від «УДАРу» Валерій Карпунцов в ефірі радіо «Ера», повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу партії «УДАР».


«Чому зараз відбуваються бунти громадськості? Тому що кожна людина зіштовхується з міліцейським «беспредєлом», починаючи від поборів співробітників ДАІ на дорогах. Довіра до міліції - менше відсотка. Якщо подивимося на кількість міліціонерів (а це в два рази більше, ніж армія) і співвіднести цей відсоток, то виходить, що сама міліція собі не довіряє. На жаль, з прийняттям нового кримінально-процесуального кодексу взагалі вбили можливість ведення нормальної оперативної роботи. Останні фахівці, які залишалися, йдуть у приватні структури. Правоохоронці розпочинають війну з власним народом - від бабці, яка торгує насінням, до «кришування» казино чи більш ганебних випадків, як то торгівля наркотиками чи катування людей», - наголосив Валерій Карпунцов.

Депутат зазначив, що враховуючи низькій рівень довіри до правоохоронців і кричущу кількість випадків насилля з їхнього боку, сьогоднішні акції протесту громадськості – закономірні.

«Чи відомо вам, що минулого року посадили весь відділ боротьби з незаконним обігом наркотиків Святошинського району за те, що вони торгували наркотиками? Відділ по боротьбі з наркотиками на чолі з його керівником організували цілу картель, яка торгувала наркотиками різних видів! Якби у нас була можливість на місцевому рівні оголошувати вотум недовіри керівництву міліції, чи прокуратури, чи суду, і він би був обов’язковий для розгляду тією вертикаллю, яка здійснює призначення на ці посади, у нас подібних випадків не було б», – підкреслив Карпунцов.

Депутат зазначив, що за чинної влади в Україні відбувається імітація роботи міліції. «Це потрібно припиняти. Треба провести переатестацію співробітників правоохоронних органів, визначити критерії, за якими їх оцінювати, і обов’язково залучити до цього процесу громадськість», - наголосив Карпунцов.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.