У редакції Forbes Україна журналісти створили осередок профспілки НМПУ

forbes nmpu

 
Журналісти редакції журналу Forbes Україна (входить до ТОВ «ВД «УМХ») утворили осередок Незалежної медіа-профспілки України (НМПУ). Сьогодні Комітет НМПУ взяв осередок на облік та відправив офіційні листи власникам видання про утворення профспілки на підприємстві.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі НМПУ.

Осередок об'єднав 18 редакторів та кореспондентів видання – це більше 2/3 від усього творчого колективу Forbes. Головою осередку обрано редактора журналу Владислава Головіна.

У червні 2013 року Незалежна медіа-профспілка публічно закликала журналістів з ТОВ «ВД «УМХ» створювати профспілку, щоб захистити свободу слова та зберегти умови праці за нового власника.

«Я брав участь у створенні осередків профспілки на попередніх місцях своєї роботи - в «Газеті 24» і газеті «Дело», - говорить Владислав Головін. - Вважаю, що в Україні потрібно всіляко розвивати профспілковий рух та давати дієві інструменти захисту прав найманих працівників».

Як відомо, у 2013 році холдінг придбав харківський бізнесмен Сергій Курченко. Після чого головний редактор журналу Forbes Україна Володимир Федорін та декілька журналістів пішли з видання. Інші журналісти залишилися працювати та вирішили об'єднатися у профспілку після закриття бізнес-угоди з купівлі медіахолдінгу. Сергій Курченко остаточно закрив угоду з придбання ТОВ «ВД «УМХ» 5 листопада.

Комітет НМПУ сподівається, що журналісти інших редакцій ТОВ «ВД «УМХ» також приєднаються до профспілки.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.