Влада говорила про покарання підкупу виборців? Чому ж не відсторонені від виборів Ківалов та Пилипишин?

kiv1

 
Сьогодні кандидат в народні депутати по 223 округу Віктор Пилипишин агітував вчителів 169 середньої школи. Як повідомили активісти «Варти Києва», вчителям школи у наказовому порядку зобов’язали прийти на 16:00 на зустріч з кандидатом. Прибувши на місце, активістам не дозволила зайти в приміщення агресивно налаштована охорона Пилипишина. Охорона в кількості 7 тітушок, які навіть намагалися забрати відеокамеру журналіста, викликали собі на допомогу міліцію Шевченківського району.


pilip

Вийшовши зі школи, Пилипишин відмовився коментувати на камеру про мету свого візиту до школи. Як повідомляють вчителі, які не є прихильниками Пилипишина, зустріч організувала голова Шевченківського районного управління освіти Євгенія Ярова (кума Пилипишина).



Ківалов в Одесі на 135-му окрузі теж не ловить гав. Для підкупу виборців він обрав електорат на славу: усім за 60 років. Ось і запросив людей, які не можуть на власну пенсію купити делікатеси, скуштувати смачненького під промову фальсифікатора, що знову хоче потрапити до ВР.

Підрахуй зробив ставку на старечу пам'ять: ось поїдять пенсіонери наїдків, які ще вчора лише могли бачити у вітринах магазинів, а у день виборів вдячно проголосують за дядька, що дав їм скоштувати баличку, сирокопченої ковбаски та смачного вина…

kiv2

kiv3 



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.