За викрадення чужого майна юнак проведе за гратами 5 років

prokuratura new

 
Прокуратура Київської області в Апеляційному суді домоглася більш суворого покарання для юнака, котрий протягом минулого року пограбував шість квартир. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Київської області.


Встановлено, що 23-річний молодик, не маючи постійного місця роботи, вирішив «заробляти» собі на життя крадіжками. Так, у рідному місті Біла Церква, що на Київщині, хлопець 5 разів самотужки обікрав помешкання громадян. Через вікно зловмисник потрапляв до квартир та виносив усі цінні речі.

Одного разу він вирішив взяти із собою товариша. Його подільник поліз через вікно до помешкання, а він чекав на нього у автівці. Після крадіжки хлопці намагалися втекти з місця злочину, але були затримані працівниками міліції.

Вироком Білоцерківського міськрайонного суду юнака засуджено до умовного покарання. Не погоджуючись із таким рішенням суду, прокуратура Київської області внесла апеляційну скаргу.

Вироком Апеляційного суду Київської області зловмисника визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка) та призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.