​На Закарпатті затримали групу злодіїв-гастролерів з Ірану

Працівники кримінальної поліції Закарпаття провели спецоперацію та затримали групу іноземців, які викрали з пункту обміну валюти в Берегові 1400 доларів. Є підстави вважати, що ці люди можуть бути причетними до ряду інших злочинів, в тому числі міжнародних.


Про це повідомляє прес-служба Нацполіції України, передають «Конфлікти і закони».

За інформацією прес-служби, учора, 27 вересня, в Берегівський обмінник валюти зайшов невідомий чоловік арабської зовнішності. Він попросив розміняти 100 доларів. А коли пішов, то жінка виявила пропажу 1400 доларів.

Поліція затримала автомобіль «Шевроле Лачетті» на київських номерах, в якому перебували четверо чоловіків східної зовнішності. Всі затримані є громадянами Ірану віком 33-43 роки, вони прилетіли до Києва в середині вересня цього року.

У машині іранців поліцейські знайшли гроші в сумі понад 57 тисяч гривень і велику суму в різній іноземній валюті. Зокрема, 47808 доларів США, 6330 євро, 690 канадських доларів, 35000 російських рублів. А ще – понад три мільйони іранських реалів, індійські рупії, польські злоті, казахські тенге.

Іранців було затримано, наразі вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 ч.2 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб) та перевіряється їх причетність до інших злочинів.



Як повідомляє прес-служба, затриманих «гастролерів» з Ірану перевіряють на причетність до скоєння злочинів в інших областях України.

Фото прес-служби Нацполіції України



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.