Учора ворожі війська 10 разів обстріляли позиції наших захисників

Унаслідок обстрілів з боку ворожих військ поранення, несумісні з життям, зазнав один український Герой. Ще двоє бійців були поранені та один отримав бойову травму



Щоденне зведення щодо обстановки в районі проведення Операції об’єднаних сил за минулу добу та станом на сьогодні, 08 грудня.

7 грудня російські окупаційні війська дещо знизили кількість обстрілів, порівняно з попередньою добою, але при цьому продовжували використовувати зброю, заборонену Мінськими домовленостями. Загалом збройні формування російської федерації 10 разів порушили режим припинення вогню. Противник двічі використовував міномети 82 калібру. Крім того, окупаційні війська вели вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. На жаль, є бойові втрати.

4 обстріли зафіксовано на Донецькому напрямку.

Зранку противник обстріляв наші позиції неподалік Новоселівки Другої з мінометів 82 калібру та ручних протитанкових гранатометів. Загалом противник випустив по позиціям українських захисників на цьому напрямку 10 мін.

Також зі стрілецької зброї та ручних протитанкових гранатометівокупанти обстріляли позиції українських захисників поблизу Широкиного . А поблизу Павлополя, окупанти двічі вели вогонь з великокаліберних кулеметів та станкових протитанкових гранатометів.

На Луганському напрямку було зафіксовано 6 фактів порушення режиму припинення вогню.

З 82 мм мінометів, російські окупанти вели вогонь по позиціям Об’єднаних сил неподалік Майорська, та двічі з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї противник обстрілював позиції наших захисників біля Новолуганського.

Також з гранатометів різних систем та іншого піхотного озброєння збройні формування російської федерації вели вогонь по наших захисниках поблизу населених пунктів Золоте, Луганське та Залізне.

Наші мужні захисники примушували ворога до подальшого дотримання режиму тиші, застосовуючи легке піхотне озброєння.

На жаль, маємо бойові втрати серед наших захисників.

Унаслідок обстрілів з боку російсько-окупаційних військ поранення, несумісні з життям, отримав один український Герой.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким і бойовим побратимам загиблого захисника!

Світла пам’ять!

Також в результаті підступних дій ворога, двоє військовослужбовців отримали поранення та один бойову травму. Поранених було доставлено до медичних закладів, де їм надається кваліфікована допомога.

Від початку поточної доби, станом на 12.00, збройні формування російської федерації тричі обстріляли позиції українських військ на Донецькому напрямку.

Майже одразу після опівночі, з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї, протягом години окупаційні війська обстрілювали позиції Об’єднаних сили поблизу н.п. Мар’їнка. З аналогічної зброї противник обстріляв наші позиції біля Широкиного.

А близько 9 години з напрямку н.п. Соснівське окупанти вели вогонь з великокаліберних кулеметів по опорним пунктам Об’єднаних сил біля Павлополя.

З початку доби бойових втрат серед наших захисників немає.

Наразі це вся інформація!

Слава захисникам України!

Слава Україні!


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.