​10 грудня ворог 11 разів обстріляв позиції ОС

Учора окупанти збільшили кількість порушення режиму припинення вогню до 11 разів. Бойових втрат серед наших захисників, внаслідок прицільних ворожих обстрілів, немає



Щоденне зведення щодо обстановки в районі проведення Операції об’єднаних сил за минулу добу та станом на сьогодні, 11 грудня.

10 грудня російські окупаційні війська збільшили кількість порушення режиму припинення вогню до 11 разів, при цьому використовуючи заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 82мм, озброєння БМП, гранатомети різних систем та інше легке піхотне озброєння.

4 обстріли зафіксовано на Донецькому напрямку.

Зранку противник протягом години обстрілював наші позиції неподалік Лебединського з 82 мм мінометів, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Удень з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів збройні формування Російської Федерації двічі обстріляли позиції Об’єднаних сил поблизу Павлопіля, а вже надвечір вели вогонь з автоматичних гранатометів по українських захисникам в районі Широкиного.

На Луганському напрямку було зафіксовано 7 фактів порушення режиму припинення вогню.

З мінометів калібру 82 мм, гармат БМПта станкових протитанкових гранатометів окупанти двічі обстріляли позиції наших оборонців неподалік Луганського.

У районі н.п. Майорське, Новолуганське та Катеринівка, окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

З великокаліберних кулеметів та ручних протитанкових гранатометів противник такожвів вогонь по позиціях українських захисників неподалік Шумів.

Крім того, ворог протягом 40 хвилин обстрілював позиції сил ООС в районі н.п. Кондрашівська Нова, при цьому використовуючи стрілецьку зброю.

Бойових втрат серед наших захисників, внаслідок прицільних ворожих обстрілів немає.

Від початку поточної доби станом на 12.00, порушень режиму припинення вогню з боку збройних формування російської федерації зафіксовано не було. Бойових втрат серед наших захисників немає.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російське окупаційне командування продовжує активні заходи з комплектування особовим складом з’єднань і частин 1 (Донецьк), 2 (Луганськ) ак зс рф. Для підвищення ефективності агітаційної роботи на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях окупанти створюють виїзні вербувальні команди, до складу яких залучають працівників військкоматів та військовослужбовців російських окупаційних військ.

Основними об’єктами пропагандистських заходів є працівники підприємств з великою заборгованістю по заробітній платі та мешканці шахтарських поселень (промислових районів).

Водночас продовжується набір на військову службу осіб, які скоїли злочини та ухиляються від кримінального переслідування або в минулому притягались до кримінальної відповідальності.

Слава захисникам України!

Слава Україні!


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.