​Загалом вчора окупанти здійснили 8 збройних провокацій на всій лінії зіткнення

За даними розвідки штабу Об’єднаних сил, 6 квітня влучним вогнем у відповідь наші воїни поранили одного російського окупанта. Втрат серед наших героїв немає



Щоденне зведення прес-служби Міноборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Сьогоднішній виступ - з доброї новини: завдяки адекватним оборонним діям та гідної відсічі підрозділами Об’єднаних сил на збройну активність російсько-окупаційних військ, бойових втрат серед українських воїнів на лінії бойового зіткнення протягом 6 квітня немає.

Основна ворожа активність спостерігалася ввечері. Загалом вчора окупанти здійснили 8 збройних провокацій в усій лінії зіткнення, при цьому 5 разів ворог застосовував міномети та один раз протитанковий ракетний комплекс (ПТРК).

Зранку російсько-окупаційні війська здійснили один обстріл, при цьому традиційно нехтували Мінськими угодами.

Так, о 07.15 противник порушив режим тиші в районі Павлополя.

З напрямку окупованого села Набережне ворог випустив 8 мін калібру 82 мм, вів вогонь з озброєння БМП та здійснив постріл з ПТРК.

Після відносного затишшя, з близько 17.00, протягом години противник двічі відкривав вогонь в бік оборонців Кам’янки. Спочатку, з напрямку Василівки окупанти вели обстріл зі станкових та ручних протитанкових гранатометів, а також великокаліберних кулеметів. Згодом, зі сторони Крутої Балки російсько-окупаційні війська випустили кілька мін 82-го калібру та застосовували СПГ. Ввечері окупанти проявляли активність в районах н.п. Авдіївка та Старогнатівка, порушуючи режим тиші зі стрілецького озброєння та гранатометів.

Вже після 21.00 вечора ворог тричі застосував в бік позицій Об’єднаних сил міномети.

Так, з напрямку смт Калинове окупанти випустили 4 міни калібру 82 мм в сторону захисників Новоолександрівки, а після 21.50 5 мін вже 120-го калібру неподалік Новозванівки.

Близько 22.00 розриви п’яти мін калібру 120 мм зафіксували наші воїни поблизу Красногорівки. Окупанти вели вогонь з напрямку Старомихайлівки, застосовуючи окрім міномету станкові протитанкові гранатомети.

Варто підкреслити, що наші військовослужбовці ніколи не застосовують зброю першими. Проте й не дають російсько-окупаційним військам почуватися господарями на лінії бойового зіткнення. Прицільним вогнем у відповідь на ворожі обстріли, підрозділи Об’єднаних сил примушували окупантів до припинення збройної активності.

Ще раз підкреслимо, що наші захисники застосовують виключно штатну піхотну зброю.

За даними розвідки Об’єднаних сил, 6 квітня, влучним вогнем у відповідь наші воїни поранили одного російського окупанта. Втрат серед наших героїв, як вже повідомлялося, немає.

Від початку поточної доби, станом на 12.00, режим тиші на лінії бойового зіткнення російсько-окупаційні війська не порушували.

Станом на зараз підрозділи Об’єднаних сил повністю контролюють обстановку, неухильно дотримуються режиму тиші та готові у разі ворожої збройної активності дати належну відсіч російським окупантам.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російські окупаційні адміністрації продовжують приховувати факти поширення захворювання на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях.

Представники т.зв. «силових структур» вилучають історії хвороб померлих та попереджають медперсонал про притягнення до «кримінальної» відповідальності за розголошення інформації, у т.ч., про те, що більшість інфікованих протягом березня поточного року відвідували рф через неконтрольовані Україною ділянки кордону.

При цьому, триває процес паспортизації населення. З початку квітня ц.р. спеціальними автобусними рейсами до Ростовської області та у зворотному напрямку перевезено понад 2 тис. осіб.

За даними розвідки, зазначене призводить до погіршення епідеміологічної ситуації на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.