​У Вашингтоні пильно слідкують за розвитком справи Манафорта

Спеціальний прокурор Роберт Мюллер видав запит прес-секретарю колишнього голови передвиборчої кампанії Трампа Пола Манафорта з вимогою надати всі записи, пов’язані з роботою Манафорта. Прес-секретар Джейсон Малоні також має свідчити перед Великим журі, повідомляє FoxNews, посилаючись на інформацію від особи, близької до розслідування. Джейсон Малоні, який представляє Манафорта лише з березня, має надати всі записи, пов’язані з Манафортом, починаючи з 2010 року.


У Вашингтоні уважно відслідковують справу Манафорта. «О, це надзвичайно резонансна справа, сказала Шейла Крумгольц, виконавчий директор Центру відповідальної політики США в коментарі Українській службі «Голосу Америки».

«Не в останню чергу тому, що вона пов’язана з чинним президентом. Ця справа може вплинути на розслідування, яке наразі проводить Роберт Мюллер стосовно зв’язків кремля та Білого дому, зв’язків кремля та передвиборчої кампанії Трампа», - додала вона.

Центр відповідальної політики - найбільша неурядова організація США, що вже 34 роки відслідковує гроші в політиці США.

У рамках розслідування зв’язків передвиборчої кампанії Трампа з росією, старший син Трампа Дональд Трамп-молодший погодився відповідати на запитання сенатського юридичного Комітету за зачиненими дверима, повідомляє AFP.

Зять президента Джаред Кушнер вже надавав свідчення в такому форматі в липні.

Спеціальний прокурор Роберт Мюллер проводить окреме розслідування, що може привести до висунення звинувачень, пише AFP. У Вашингтоні також починає роботу Велике журі, яке буде розглядати докази, до Білого дому також було надіслано запит про надання документів, пов’язаних з колишнім радником з національної безпеки Майклом Флінном.

Фото ЕРА



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.