Рейдери в рясах, або як Кремлівський паханат захоплює Десятинний провулок

des prov

 
Сьогодні в країні відбувається тотальне захоплення українських святинь. На тлі духовної розрухи та всеохоплюючого безладу попівські прихвосні з Московського патріархату намагаються захопити останні оплоти українського духовенства, серед яких опинився і Десятинний провулок.


Підміняючи поняття та застосовуючи усі можливі засоби інформаційного впливу, вдаючись до послуг «тітушок», рейдерів та провокаторів, киян налаштовують супроти будь-яких спроб УПЦ КП захистити Десятинний провулок. Церковні агенти використовують штучно роздутий конфлікт між громадою та УПЦ КП для своїх цілей, і потрібний момент, вправно скориставшись слабинкою, відберуть землю Десятинного провулку.

Московський патріархат - останній оплот тоталітаризму. Це троянський кінь духовно збанкрутілої закордонної церкви. Там кожен священик боїться, що його виженуть з церкви або відправлять у якесь глухе поліське село за найменший натяк на інакомислення. Тому не можна церкві, яка багато років служила російській владі та грошам, сьогодні дозволити захоплювати цю українську святиню – Десятинний провулок. Не можна дозволити відібрати нашу історичну пам'ять, яку бережуть у собі ці руїни.

Їхні попи-рейдери вже встановили свою каплицю поблизу святих для киян руїн, повністю нехтуючи думкою громади.

Ми повинні пам’ятати, що Московська патріархія - потужна бізнес-імперія, яка займається торгівлею тютюном, алкоголем, алмазами, нерухомістю, туристичним і готельним бізнесом. Це лише невелика частина того, чим насправді зайнятий патріарх Кирило, якому грошей панічно не вистачає, тому він вже давно працює над втіленням ідеї встановлення «Русского мира» на теренах України, а захоплення Десятинного провулку – це лише проміжна ланка в процесі втілення плану розколу української церкви.

Ми звертаємось до всіх небайдужих киян, представників громадських та політичних організацій, сьогодні над українськими святинями нависла московська загроза. Москва відчуває себе господарем не тільки в Лаврі, а й по всій Україні. Сьогодні ці перевертні вже прибрали до своїх рук українські святині на Заході країни. Без жодного дозволу по всьому Києву вони, немов ракова пухлина, будують свої дерев'яні каплиці, звідкіля починається їх тотальний нищівний наступ на осередки української духовності. Тому маємо бути сильними, згуртованими та назавжди вигнати московських рейдерів з українських земель.

Ми закликаємо всіх небайдужих громадян прийти у суботу, 1 березня 2014 року, о 12.00 за адресою - Десятинний провулок, 3, та гуртом дати гідну відсіч московським рейдерам, вигнати цих окупантів із Десятинного провулку. Наша сила – в нашій єдності! Наша міць – у нашій вірі! Не дозволимо московській агентурі займатися незаконним захопленням київських святинь! Назавжди проженемо Кремлівський паханат з наших земель!

Роман Федчук, Голова Київського міського осередку ВК «НАСТУП»



Коментарі

  +35 #1 Анна 28 февр. 2014 г., 17:25:16
Люди, добрые, не слушайте этих людей. Не ходите никуда. Если начнут стравливать людей не религиозной почве, то у нас начнется совершеннейшая разруха. И так еле выживаем на нищенские зарплаты и пенсии.
  -1 #2 Петро 28 февр. 2014 г., 17:28:15
тут важко щось додати, але цей МП Упц вже здається відкрив каплиці не тільки в військових частинах, лікарнях і дворах, а намагається залізти в душу кожної людини та замінити бога, яким прикривається якого намагається трактуватию Одним словом "посередник"...
  +39 #3 Наталия 28 февр. 2014 г., 17:28:24
Опомнитесь! Не берите грех на душу. Священники из Десятинной церкви были одними из тех,кто стоял между беркутом и митингующими на Грушевского,молясь за мир,а вы их обзываете и поносите. Сами,видимо,безбожники. Как вы смеете писать такую ложь? Кто что захватывает? Опомнитесь! Не судите да не судимы будете!
  +28 #4 Анна 28 февр. 2014 г., 17:28:46
Люди добрые, не слушайте этих людей. Не ходите никуда. Нельзя разжигать религиозную рознь.
  -9 #5 Ирина 28 февр. 2014 г., 17:39:31
Московський патріархат - останній оплот тоталітаризму- КАК МОЖНО ТАКОЕ ПИСАТЬ . БОГ ОДИН, МНЕ НАПРИМЕР ВСЕРАВНО В КАКУЮ ЦЕРКОВЬ ХОДИТЬ МП ИЛИ УП. ВСЕ СВЯЩЕННИКИ СЛУЖАТ БОГУ И ВО ИМЯ БОГА. А ВЫ Роман Федчук, Голова Київського міського осередку ВК «НАСТУП» ИСЧАДИЕ АДА. ХВАТИТ РАЗДУВАТЬ ВОЙНУ, ХВАТИТ КРОВИ. ЖИВИТЕ С БОГОМ В ДУШЕ. МОЖЕТЕ НЕ ХОДИТЬ НИ В КАКУЮ ЦЕРКОВЬ, НО ИМЕЙТЕ БОГА В ДУШЕ. ВОЗЛЮБИ БЛИЖНЕГО СВОЕГО.
  -10 #6 Юля 28 февр. 2014 г., 17:40:43
экономические вопросы решают - экономисты, политические - политики, церковные - ТОЛЬКО И ТОЛЬКО ЦЕРКОВНЫЕ ОБЩИНЫ. ПРОЧЬ ВСЕХ ДИЛИТАНТОВ ОТ ЦЕРКВЕЙ!!!! КТО ОПЛОТ ТОТАЛИТАРИЗМА, А КТО ПОСЛЕДНЯЯ НАДЕЖДА НА СПАСЕНИЯ РЕШАТЬ НЕ ВАМ! ЛУЧШЕ КОВЫРЯЙТЕСЬ В РЕЗУЛЬТАТАХ ПОСЛЕДСТВИЙ ДЕЙСТВИЙ ПСЕВДО-ПОЛИТИКОВ МАЙДАНА И КАК ДАЛЬШЕ С ЭТИМ ЖИТЬ.
  +0 #7 007 28 февр. 2014 г., 17:51:41
Вы или разрешите все религии в разумных территориально-бытовых пределах, или запретите все их. А то, действительно, хотите ещё кровопролития межконфессионного майдана- тогда вообще кранты государству. Бог- единый, неба и солнца должно хватить и всем, и каждому! И хватит дурью маяться!
  +2 #8 Андрей 28 февр. 2014 г., 17:54:11
Националисты ничего не имеют общего с христианством, для них Церковь национальный институт, некий придаток украинскости.
Статья написана нецерковным человеком и недальновидным. Если такие люди руководят церковными делами, то я не завидую тем общинам.
  +3 #9 Ксения 28 февр. 2014 г., 17:54:47
Вам бы роман историю подучить, да в сути веры разобраться. название Московский патриархат не политическое или географическое явление. А определение Патриарха, данное вселенской церковью, не поверите: много веков назад. И выход не вражду сеять и людей на бои призывать. А подписать обращение к Вселенскому патриарху, который выделит Украинскую церковь. Для этого сущетсвует законная процедура, к которой пока никто не обращался. Вы сразу видно и сути веры то не знаете, и заповедей никогда не видели. И Ваша крепость не в вере - у вас ее нет. а в безверии.
  +2 #10 Прозеліт 28 февр. 2014 г., 17:55:21
Оцей гучно-істеричний "заклик" - по суті, тривіальна й брутально-екстремістська ПРОВОКАЦІЯ, розрахована на загострення міжконфесійних та міжетнічних стосунків і Україні. Та, котра, за своїм змістом, дуже добре вписується в загальну кремлівську стратегію і тактику максимально дестабілізувати, включаючи і підбурювання до силових протистоянь, суспільно-політичну ситуацію в нвшій державі!
  +1 #11 Ольга 28 февр. 2014 г., 17:56:15
тільки цього нам не вистачало - релігійної ворожнечі. Не треба нікуди ходити! Ми жхристіяни! Як можна використовувати віру для розжигання нового протистояння. Скажить, що таке зробитьцерква з цим провулком?
  -3 #12 lom 28 февр. 2014 г., 18:04:53
[quote name="Анна"]Люди добрые, не слушайте этих людей. Не ходите никуда :-* . Нельзя разжигать религиозную рознь.[/quote]
Ніколи, ніяка церква,ідеологія, секта людей не об"єднувала, а тільки розпалювала ворожнечу. Завжди і будь-яка церква було тільки комерційним, політичним проектом по закабаленню, керівництву людьми(паствой) Наше суспільсво повинно бути громадянським, а не клерикальним. В тому наша ЄДНІСТЬ і СИЛА. Геть попів будь-якого кольору!!!
  -3 #13 lom 28 февр. 2014 г., 18:06:10
Геть попів
  -3 #14 сулима сирьога 28 февр. 2014 г., 18:06:42
1000 патронів і 10 000 арештів паразитів - і в Україні буде порядок!
Геть попів і пдрастів!
Слава Україні!
  -3 #15 Алекс 28 февр. 2014 г., 18:15:23
:D :D :D Опіум народа --- мосаковский путінохат :cry: :cry: :cry:
  +1 #16 не занятое имя! 28 февр. 2014 г., 18:18:05
По ходу у Юлии-Ирины раздвоение личности))) Хотя бы стилистику написанного поменяли, а то слишком глаза режет))
  -2 #17 Ольвия 28 февр. 2014 г., 18:31:13
Да все священники не о душе людей думают, а как бы содрать с них побольше и нажиться, прикрываясь именем Бога.Вы посмотрите на священников-они все разжиревшие(видимо от непрерывных постов), на рясах громаднейшие золотые кресты с драгоценными камнями(С простым крестом как-то не солидно нести службу), часы за тысячи долларов(чтоб точнее знать время для молитвы), машины самые дорогие(чтоб удобно и быстро добираться до всех епархий).А откуда это всё? Из карманов верующих людей.Вот и воюют "отцы церкви" за лучшие места и приходы.
  +2 #18 Оллє 28 февр. 2014 г., 18:35:55
Ромцю, заспокійсі. Тота Церква без тебе 2000 років жиє, то так само без тебе і прожиє далі. Чось во не підеш до греко-католиків та й в них церкви не повідбираєш? Альбо ше си яку мечєть забери, а чо би нє. Але то є, Ромцю, факт, жи не всі до вас ходят і не всі до вас такой підут, як би ти того не хтів. То не мішай політику до Бога, а Бога до політики. Бо хто туй є більший рейдер, і хто в кого більше церков по Західній Україні повідбирав, то ше сі тра подивити добре...
  +2 #19 Миша 28 февр. 2014 г., 18:38:05
Видно, что статью писал человек полный ненависти, напоминает революционеров 1917г., разрушавших церкви, а уважаемый Роман Федчук просто решил бороться с канонической церковью, признанной во всем мире. Только не забывайте то, что вы делаете является очень большим грехом и вы дадите ответ за это перед Богом!
  +2 #20 Мариам 28 февр. 2014 г., 18:42:16
ГОСПОДИ, спаси православный Украинский народ. Не дай православные души на растерзание дьявольщине.
Понятие Русская православная церковь, Украинская православная церковь, – это раскол среди верующих. Церковь единая на все времена : ПРАВОСЛАВНАЯ ЦЕРКОВЬ МОСКОВСКОГО ПАТРИАРХАТА. Нету Украинских святынь. Есть святыни ПРАВОСЛАВНЫЕ без национальной принадлежности. Роман Федчук , Брат Роман никогда ты не был ни с православными, ни с БОГОМ.
За все содеянные грехи будешь держать ответ на СТРАШНОМ СУДЕ.
Да простит тебя ГОСПОДЬ ЗА НАПИСАННОЕ И ДЬЯВОЛЬСКИЕ ПРИЗЫВЫ.
Братья и сестры, пусть ваши глаза увидят то, что должно увидеть им, а уши ваши пусть услышат то, что должно им услышать, а не то что изливают на вас проплаченные дядюшкой Сэмом СМИ и их служители. Помоги нам, ГОСПОДИ. И спаси нас, ГОСПОДИ.
СЛАВА ТЕБЕ, БОЖЕ. СЛАВА ТЕБЕ, БОЖЕ. СЛАВА ТЕБЕ, БОЖЕ.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.