​У Києві оперативники затримали зловмисників, які викрали мультимедійне обладнання на суму понад 4 мільйони гривень

Інцидент трапився на території підприємства на вулиці Туполєва у Шевченківському районі столиці. До поліції надійшло повідомлення, що невідомі проникли до складського приміщення та викрали звідти обладнання. На місце скоєння злочину черговий направив слідчо-оперативну групу територіального управління поліції, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Начальник відділу поліції №3 Шевченківського управління поліції Ігор Леус розповів, що співробітники карного розшуку оглянули територію та відразу розпочали пошуки осіб, причетних до злочину:

«Ми встановили, що зловмисників було четверо. Вони під’їхали до складського приміщення, а далі один чоловік залишився біля автомобіля та спостерігав за обстановкою. Тим часом його спільники зламали замки та проникли у будівлю. Потім вони почали виносити майно та вантажити його до автомобіля. У результаті крадії викрали екрани, проектори, пультові відеосервери на суму понад 4 мільйони гривень».

Поліцейські провели комплекс розшукових заходів і встановили місцезнаходження одного із правопорушників, а згодом - і його.

Обидва фігуранти – жителі міста Обухів, 1978 та 1981 років народження, один із них раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку з проникненням у житло. У ході проведення невідкладних обшуків за місцями мешкання у крадіїв вилучили речові докази. На даний час тривають оперативно-розшукові заходи з метою встановлення та затримання ще двох підозрюваних.

«За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за частиною п’ятою статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігурантам повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу», - додав Ігор Леус.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.