У Клінтон заявили про змову кремля та Wikileaks

Табір кандидата у президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон вважає сайт Wikileaks посібником кремля, який, на думку представників кампанії Клінтон, прагне за будь-яку ціну допомогти здобути перемогу на виборах президента США Дональду Трампу. Про це після серія публікацій викривальних матеріалів щодо Клінтон заявив речник її кампанії Браян Феллон, повідомляє «Голос Америки».


«ЗМІ мають перестати ставитись до Wikileaks так, ніби їх інформація настільки ж достовірна, як отримана від уряду США відповідно до закону про свободу доступу до інформації. Ассанж змовився з урядом росії, щоб сприяти Трампу», - твітує Феллон.

«Хто хоче перевірити ймовірність того, що у Трампа прямо координують роботу з росією та Wikileaks? Від такої можливості має кров холонути», - заявив Феллон.

«Ви не ЗМІ. Ви пропагандистська організація уряду росії і втручаєтесь у вибори у США в інтересах її годованця Трампа», - також заявив Феллон.

Напередодні президентських дебатів між Клінтон та Трампом представники американської розвідки офіційно заявили, що інформація, яку оприлюднює Wikileaks, має ознаки роботи зусиль, спрямованих урядом росії на офіційному рівні.

«Останні публікації електронних листів, буцімто отриманих внаслідок хакерських зламів, на сайтах подібних DCLeaks.com та WikiLeaks, а також публікації хакера Guccifer 2.0, мають ознаки методів та мотивів, які спостерігаються у зусиллях, які спрямовує росія», - йшлося у заяві Розвідувальної спільноти США (U.S. Intelligence Community (USIC).

Останніми днями сайт Wikileaks оприлюднив нову партію незаконно отриманих даних з приватного листування високопосадовців кампанії Клінтон, які, серед іншого, вказують на відмінності між позиціями, які Клінтон озвучує публічно, та у приватних розмовах із донорами, нелесні характеристики, які донька Клінтон отримувала від наближених до Клінтон, факти співпраці журналістів впливових американських видань із Клінтонами та ін.

У відповідь на критику з табору Клінтон Wikileaks на своїй сторінці у Twitter навели слова британського журналіста Ґлена Ґрінвальда (лауреата престижних премій за розслідування, присвячені стеженню, яке здійснює Агенція нацбезпеки США - прим. ГА), що, мовляв, «будь-яку незручну правду демократи називають задумом путіна».

Кампанія Клінтон зі свого боку останніми днями активно використовує проти Дональда Трампа відеозапис його хамських висловлювань щодо жінок 11-річної давнини.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.