​Трамп захотів відновлення економіки США до Великодня і при цьому продовжити ефективну боротьбу з вірусом

Президент Трамп заявляє, що хоче відновлення роботи економіки у США вже до Великодня, 12 квітня. Значна частина американської економіки зупинилась через заходи, спрямовані на попередження поширення небезпечного коронавірусу.


«Я б хотів, щоб вони (компанії) відновили роботу вже до Великодня. Я вам так скажу!» - сказав Трмап, відповідаючи на питання громадськості в ефірі каналу Фокс Ньюз, повідомляє «Голос Америки».

«Ми повинні повернутися на роботу скоріше, набагато скоріше, ніж люди думали», - сказав президент, попередивши, що в іншому випадку економіка США може втратити від 20 до 25 відсотків ВВП.

«Ви можете знищити країну, закривши її. Ми втратимо людей через грип, але ми втратимо більше людей, якщо заженемо країну у величезну рецесію та депресію»,- попередив президент.

При цьому президент зазначив, що можна продовжувати ефективно боротися з вірусом, виконуючи рекомендації фахівців, повернувшись на роботу.

Президент Трам додав, що кількість доступних тестів на коронавірус у США за останні дні значно збільшилась. «За останні 8 днів ми зробили більше тестів, ніж Південна Корея за 8 тижнів», - зауважив президент.

Координатор оперативної групи Білого дому по боротьбі з коронавірусом лікар Дебра Біркс додала, що загалом по країні коронавірус виявили у менше ніж 10 відсотків протестованих американців, за виключенням Ньо-Йорка.

Головний лікар США Джером Адамс повідомив, що кількість доступних тестів на коронавірус зросла за минулі кілька днів у 10 разів. Нині Адміністрація США з контролю за харчами та ліками вже ухвалила тест, який пацієнт може зробити самостійно. Оперативна група Білого дому каже, що незабаром тест буде, доступний для пересічних американців.

Водночас фахівці просять - якщо у вас нема симптомів, утримуватись від тестування. На розробку вакцини від коронавірусу піде від року до півтора, кажуть у Білому домі, але ліки від коронавірусу можуть з’явитися вже до кінця весни.

Фото з відеоролика VOA



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.