​РНС оголосив план подальшої боротьби з режимом Порошенка і озвучив Резолюцію

Учасники Маршу за Майбутнє ухвалили Резолюцію, згідно з якою будуть створені комітети громадянського опору, групи прямої дії, продовжено збір підписів за відставку Порошенка та сформовано команду в тимчасовий парламент і антикризовий уряд, які наведуть порядок в країні. Резолюцію Віче зачитала зі сцени одна з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ Ольга Галабала, повідомляє прес-служба РНС.


«Ми, учасники Маршу за Майбутнє, продовжимо нашу боротьбу з олігархічною та корумпованою системою та йдемо пліч-о-пліч з побратимами з усієї України до перемоги. Через 4 роки після втечі януковича можна стверджувати - нас обдурили, ніхто не покараний за злочини проти Майдану. Корупційні схеми розрослися до небачених масштабів. Українці загнані у злидні і поставлені на межу виживання», - йдеться у тексті документу.

За словами Галабали, в країні відбулась шахрайська узурпація влади Президентом.

«Порошенко запровадив тіньовий контроль над роботою Верховної Ради, Кабміну, судами, місцевими органами самоврядування , СБУ, Нацбанком та телеканалами», - зачитала політик.

У Резолюції сказано, що, вдаючи з себе європейського політика, Порошенко став гарантом безкарності для олігархів, гарантом збереження корупції, гарантом відсутності будь-яких життєвих перспектив для мільйонів українців на своїй землі.

«Тому вимога нашого Віче - негайна відставка Петра Порошенка з посади Президента України!», - заявила Галабала.

Люди зустріли цю вимогу вигуками: «Відставка!»

За словами однієї з лідерів РНС, після дострокових виборів Президента мають негайно відбутися вибори до парламенту. «Це має бути перехідний тимчасовий парламент на один рік, який не зможе більше обманути українців, куди пройдуть 300 людей, тобто конституційна більшість, і за один рік приймуть всі необхідні зміни в Конституцію і всі закони, які дозволять змінити систему і нашій країні. Ми більше не дозволимо приходити на 5 років, обманювати, нічого не робити», - запевнила Галабала.

За її словами, РНС оголошує наступний план подальшої боротьби:

1. Створення Комітетів громадського опору, задача яких будувати мережу спротиву олігархату та диктатурі та стати опорою для побудови нової сучасної країни. Представник комітету має бути в кожному багатоквартирному будинку і в кожному навіть найменшому населеному пункті. Головними завданнями Комітету є: гуртування людей та ресурсів, донесення та роз’яснення об’єктивної інформації до людей та проведення масових мирних акцій протесту.

2. Для тих, хто готові негайно діяти - при Комітетах створюються Групи прямої дії, які будуть здійснювати цивілізований тиск на прислужників режиму Порошенка: корумпованих суддів, прокурорів, чиновників; продовжуватимуть мирний тиск на Парламент та пікетування Петра Порошенка з вимогою його відставки. Солодке життя для негідників в Україні закінчується!

3. Продовжуємо безстрокову акцію зі збору підписів за відставку Президента по всій країні.

4. Продовження формування списку кандидатів у депутати у тимчасовий Парламент та антикризовий уряд України.

«Ми заберемо країну з-під влади олігархів і повернемо країну під владу і контроль народу», - зачитала Галабала.

Нагадаємо, у неділю усі центральні станції метро в Києві зачинили, щоб не дати людям вчасно дістатись на Марш за Майбутнє, вимогою якого є відставка президента Петра Порошенка. Однак це не зупинило учасників Маршу.

Фото з відеоролика РНС



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Сложилась очень тяжелая обстановка на линии фронта - мы отошли на трех оперативных направлениях, и эта ночь была у нас довольно горячая

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.