Юлія Тимошенко вимагає пояснень про її перевезення з лікарні

ti8

 
Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко учора звернулася до генерального прокурора Віктора Пшонки та начальника Качанівської колонії Івана Первушкіна з заявою, в якій вимагає пояснень щодо планів припинення її лікування та силового перевезення з лікарні до в’язниці, а потім – до суду, повідомляє tymoshenko.ua.


"Юлія Тимошенко сьогодні написала заяву на ім'я генерального прокурора Пшонки та начальника Качанівської колонії Первушкіна, описала ситуацію і ту інформацію, яку ми отримали щодо її силового вивезення. Така заява передана. Ми чекаємо відповіді", - сказав Сергій Власенко. 

Захисник екс-прем'єра уточнив, що в своїй заяві Юлія Тимошенко вимагає від керівництва Генеральної прокуратури та колонії підтвердити або спростувати інформацію щодо планів її вивезення, а у випадку підтвердження цієї інформації – повідомити, куди і на якій підставі її планують вивезти. "Крім того, Юлія Тимошенко також запитала, чому не забезпечується виконання рекомендацій німецьких лікарів, які підтверджені висновками міжнародної комісії, а також висновками міністра охорони здоров'я щодо лікування протягом восьми тижнів без штучного створення стресових ситуацій", - додав він. 

"Не закінчивши лікування, не можна людину вивозити з медичного закладу", - підкреслив Сергій Власенко. 

За його словами, сьогодні практично підтверджені підозри щодо планів влади припинити лікування Юлії Тимошенко та силоміць доставити її до суду 14 серпня. "Сьогодні з ранку вивезли співкамерницю Юлії Тимошенко у невідомому напрямку. Її вивезли не до Качанівської колонії. Де вона зараз перебуває - невідомо. Її вивезли за півгодини, її зібрали швидко і повезли. Це абсолютно чітко підтверджує план влади на проведення тих дій, про які ми говорили – силоміць, застосовуючи грубу фізичну силу, притягти, не долікувавши, Юлію Тимошенко до суду, аби прискорити розгляд справи за сфабрикованими звинуваченнями до того, як Європейський суд 28 серпня розпочне свої слухання у справі Юлії Тимошенко", - заявив захисник.

 



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.