Тюремники збрехали суду про відсутність відеозаписів з палати Тимошенко

palata timoshenko

 
Захисник екс-прем'єр-міністра України Сергій Власенко заявляє, що Державна пенітенціарна служба направила до Київського адміністративного суду довідку про відсутність відеозаписів, отриманих з камер відеоспостереження спочатку у камері Качанівської колонії, а потім і у лікарні, де перебуває Юлія Тимошенко.


"Пенітенціарна служба відмовчується. Київський адміністративний суд отримав довідку про те, що ніякі записи не ведуться. Тобто вони збрехали не нам, вони збрехали Київському адміністративному суду", - сказав Сергій Власенко, коментуючи появу в Інтернеті відео, на якому жінка, схожа на екс-прем'єра, займається спортом та сидить за столом. 

За його словами, оприлюднення відео стане однією з частини скарги Юлії Тимошенко до Європейського суду з прав людини.

"Я спілкувався з Юлією Тимошенко з цього приводу. Беззаперечно, що це брутальне порушення українського законодавства, це брутальне порушення основоположних прав і свобод людини. Звичайно, цей епізод буде ще однією частиною нашої скарги до Європейського суду з прав людини", - наголосив захисник Юлії Тимошенко. 

Як відомо, захист Юлії Тимошенко вимагав порушити кримінальну справу за фактом побиття екс-прем'єр-міністра у Качанівській колонії 20 квітня. Проте у суді з'ясувалося, що Державна пенітенціарна служба України не може надати відеозаписи цього дня, оскільки вони не ведуться. 



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.