Кримінальний альфонс та шахрай з Донецька рветься до громадських радників в НАБУ

galunga

 
Оп-па! Ну, просто феєрична новина. Як там Порошенко казав - «жити по-новому»? Дивлюся списки кандидатів до Ради громадського контролю при НАБУ (https://nabu.gov.ua/voting/) і натикаюся на 21-й номер зі знайомим до болю прізвищем Івана Галунги. Як виявляється, цей донецький шахрай є членом якогось ГО «Народний люстратор» та, як він сам указав в своїй автобіографії, організатором ГО «Народний Люстраційний центр», хоча його самого вже давно пора люструвати, а краще - каструвати.


Ще в 2008 році сайт журналістських розслідувань «PRO-TEST», який я тоді редагував, опублікував відкритий лист жительки Донецька Ніни Твердохліб до лідера БЮТ Юліі Тимошенко http://pro-test.org.ua/index.php?id=5005&;show=news&newsid=39052, в якому авторка розповіла, що тодішній голова Донецької міської парторганізації «Батьківщини» Іван Галунга займався масовим продажем людей, а саме молодих дівчат, за кордон - для занять проституцією. Зокрема, як стверджувала Твердохліб, Галунга продав її дочку в рабство до Греції, звідки дівчина дивом змогла повернутися в Україну. Решті дівчат зі 100 (!) доказаних тоді слідством епізодів пощастило менше...

Мені довелося особисто поспілкуватися з Ніною Петрівною після публікації її листа, а ще через кілька днів я оприлюднив власне журналістське розслідування на цю тему http://pro-test.org.ua/index.php?id=5005&;show=news&newsid=38954, яке повністю довело слова Твердохліб. До речі, процедура вербування майбутніх сексуальних рабинь, фотографування тощо відбувалися прямо в будинку Галунги, там була облаштована ціла порностудія.

Більше того, я проілюстрував свою статтю довідками з відомої УБОЗівської бази даних «Скорпіон»  (див. внизу поста). Згідно з якими видно, що Галунга бреше в своїй автобіографії, що він не притягувався до відповідальності. Так, за торгівлю дівчатами була засуджена, а потім амністована (завдяки наявності у подружжя двох неповнолітніх дітей і зусиллям свого благовірного) його дружина Марина. А сам він і уклонявся від податків в свій час, і збивав людей на власному автомобілі. Подробиці в вищевказаному мною журналістському розслідуванні.

galuga1

galuga2

Тепер цей фрукт преться викорінювати корупцію в Україні, хоча його самого зняли з посади голови донецького БЮТу за злодійство і розтрату коштів, виділених центральним партійним офісом на проведення президентських виборів в Донецьку в 2010 році. Йшлося про величезні суми - мільйони.

Про моральне обличчя Галунги, зокрема його ставлення до слабкої половини людства, добре говорить ще один красномовний факт. Свого часу створена ним громадська організація пафосно збирала гроші на встановлення пам'ятника донецьким жінкам-шахтарям, які відновлювали місто після війни з німцями. Були зібрані величезні гроші, які згодом благополучно осіли в кишенях цього шахрая, а пам'ятник біля Ворошиловського райвиконкому так і не з'явився. Все закінчилось на установці постаменту.

Можна тільки здогадуватися, чого «нарадить» Галунга «антікорупціонщікам», якщо пройде конкурс та потрапить в Раду громадського контролю. А у нього є шанси - обраними стануть 15 з 29 кандидатів. До речі, сьогодні перший і останній день голосування по кандидатурах.

Серед них ще два соратника Галунги по «Народному люстратору». Хочеться вірити, що вони не належать до числа переконаних альфонсів з кримінальним ухилом, як їх колега. Хай уже краще залишаються просто дурнями, які нібито нічого не знали про темне минуле Галунги.

Артем Фурманюк, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.