ГПУ підставила Пшонку передчасним обвинуваченням Юлії Тимошенко

pshonku pidstavili1

 
Досудове слідство у справі про вбивство Євгена Щербаня не завершено, як про це заявляв Генеральний прокурор Віктор Пшонка. Про це журналістам повідомив заступник голови фракції "Батьківщина" Сергій Пашинський за підсумками зустрічі з керівництвом ГПУ.


Він нагадав, що нещодавно Генпрокурор збирав терміновий брифінг, на якому повідомив, що досудове слідство у справі про вбивство Щербаня закінчено.

"Нам сьогодні було офіційно повідомлено начальником Головного слідчого управління Курисем, що досудове слідство по вбивству Щербаня не завершено. А це значить, що Пшонка або свідомо, або несвідомо ввів суспільство та іноземних послів в оману, заявивши, що слідство завершено і Тимошенко пред’явлена підозра", - сказав народний депутат.

"Очевидно, що справу ще не встигли сфальшувати, і вони взяли собі додатковий час для фальшування, але тим самим вони підставляють свого Генпрокурора", - додав Пашинський.

У свою чергу заступник голови фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв повідомив, що розмова, на яку т.в.о. Генпрокурора Кузьмін запросив "весь цвіт ГПУ, пенітенціарної системи та прокурорів областей, де відбувають покарання Тимошенко і Луценко", тривала понад дві години.

Але, за словами Соболєва, ця зустріч не дала відповіді на жодне запитання щодо порушення прав ув’язнених лідерів опозиції, зокрема, щодо порушення прав Юлії Тимошенко на телефонні розмови, про цілодобове відеоспостереження та розміщення відео в Інтернет; відсутності прогулянок на свіжому повітрі; ненадання повноцінної медичної допомоги Юрію Луценку.

Окрім того, народний депутат Сергій Пашинський додав, що під час зустрічі керівництво пенітенціарної служби повідомило про те, що цілодобове відеоспостереження ведеться за двома категоріями: засудженими до довічного ув’язнення і за Юлією Тимошенко, повідомляє byut.com.ua.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.