МВС подало позов на ударівця, який подав позов на Азарова

kaplin azarov

 
Міністерство внутрішніх справ України та Полтавське обласне ДАІ подали позов до суду проти депутата від партії «УДАР» Сергія Капліна. Про це «Конфліктам і законам» повідомив Сергій Каплін через прес-службу політичної партії «УДАР Віталія Кличка».


Він нагадав, що нещодавно до нього надійшов лист, в якому йшлося про факти корупції та хабарництва у Полтавському обласному ДАІ. Депутат оприлюднив дану інформацію через низку засобів масової інформації. Крім того, Сергій Каплін звернувся до керівництва СБУ та МВС, Генпрокуратури з вимогою усунути порушення та притягнути до відповідальності винних працівників ДАІ.

Як зазначає Сергій Каплін, після публікацій в ЗМІ, прем’єр-міністр України Микола Азаров дав доручення міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку створити спеціальну слідчу комісію для перевірки фактів, викладених в пресі.

28 травня під час прес-конференції начальник УМВС України в Полтавській області Едуард Федосов повідомив, що робота спеціальної комісії закінчена і факти корупції, оприлюднені народним депутатом, не підтвердилися. Крім того, розповів народний депутат, Федосов повідомив про намір Полтавської ДАІ та МВС подати позов до суду проти Капліна, щоб захистити честь ДАІ і міліції в цілому.

Каплін пов’язує такі дії правоохоронців з тим, що він звернувся до суду з позовом проти глави уряду Азарова. «Символічно, що МВС подало до суду після того, як я учора подав позов до суду на Миколу Азарова», - сказав народний депутат від «УДАРу».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.