Син Азарова прикриває ректора-корупціонера

olex azarov

 
Олексій Азаров, син екс-прем’єр-міністра Миколи Азарова, може бути причетний до корупційного скандалу в освіті.


За інформацією колишніх працівників Українського державного університету фінансів та міжнародної торгівлі, за результатами позапланової перевірки Київською прокуратурою було порушено кримінальну справу за ч. 5 статті 191 КК, керівництво і ректор УДУФМТ підозрюються в перевищенні повноважень і розкраданні коштів сумою в 5 млн. грн. Але розслідування постійно гальмується, з цього приводу було відправлено декілька депутатських звернень.

az1

az2

az3За словами екс-працівників УДУФМТ, ректор Покрещук в приватній розмові зазначив, що його в разі чого прикриє Микола Янович. Під час журналістського розслідування вдалося встановити, що саме ректор був ніким іншим як науковим керівником Олексія Миколайовича Азарова, коли той писав кандидатську.

az4

az5Ще одна деталь – магістром міжнародного права цього ж університету є ніхто інший, як президент віктор янукович. Щоправда, на момент випуску януковича з цього вишу він називався Українською академією зовнішньої торгівлі. Втім, очолював його той самий Покрещук.

Нагадємо, Олексій Азаров вже фігурує в скандалі довкола незаконного встановлення МАФів ТМ «Кулиничі» попри мораторій на встановлення малих архітектурних форм, що діє в місті Києві. До створення цієї фірми, окрім Олексія Азарова, має відношення інший депутат-регіонал - Володимир Мисик.

Фото документів прес-служби Центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.