Проти донецьких міліціонерів-зрадників порушено 40 справ

geraschenko donetsk

 
Про це під час онлайн-конференції на сайті ТСН.uа  повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, передають «Конфлікти і закони».


Одну з кримінальних справ порушено стосовно старшого лейтенанта Краматорського міськвідділу міліції, який був призначений бойовиками «народним начальником» карного розшуку. Цей «начальник» «розшукав» 52 автомобіля в автосалонах Краматорська і продав їх. Зараз міліціонер перебуває під вартою, йому загрожує від 10 до 15 років в'язниці, а якщо слідство дізнається, що він брав участь у злочинах, пов'язаних із загибеллю людей, то може отримати аж до довічного ув'язнення.

Ще один затриманий - підполковник, заступник начальника Дзержинського міськвідділу міліції. Він два роки був наркоманом, а з приходом «ДНР» разом з групою бойовиків грабував наркопритони циган.

«Ось такі люди служили в донецькій міліції. Причому, я читав його пояснення, він сказав, що два роки тому потрапив в ДТП, у нього сильно боліла нога, йому зробили укол морфію і з тих пір він не може без нього обійтися», - розповів Геращенко.

Третій випадок, про який розповів радник міністра, стосується заступника начальника Рубіжанської міліції. Він продав шість пістолетів начальнику відділу Луганської прокуратури, а той збув ці пістолети бойовикам. Начальник міськвідділу міліції Сіверська чотири місяці змушував міліціонерів працювати на блокпостах сепаратистів і всіляко сприяв бойовикам. Зараз він знаходиться в Росії, його оголосили в міжнародний розшук. Однак, за словами Геращенко, Росія не видає нікого з сепаратистів, яких Україна подає в розшук.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.