Лук’янівське СІЗО – репортаж «з того світу»

l sizo1

 
«Друзі, вчора за ініціативи координатора КВП Тетяни Близнюк та за підтримки нардепа Андрія Лозового активісти КВП зробили інспекцію камер Лук`янівського СІЗО на предмет: в яких умовах перебувають політичні в`язні режиму Порошенка. З того часу, як на Лук`янівці сидів я, нічого не змінилось. Що за януковича, що за Порошенка - умови утримання нелюдські, до людей відношення гірше, ніж до худоби», - написав на своїй сторінці в Фейсбук Микола Коханівський.


Пише Тамара Шевчук:

«Сьогодні разом з людьми хорошої волі проводили інспекцію по «політичних» камерах та загальних установах в Лук’янівському СІЗО.

Поки я вам не показую камери... Лише кухню, харчоблоки, коридори з пліснявою, карцери з тою самою пліснявою, внутрішні двори, школу, прогулянкові площадки та «атстойнікі».

Все в жахливому стані, звісно є трохи краще, є трохи гірше... Але в цілому - все погано.

Нагадую, що в СІЗО сидять ті, хто ще не є засудженими!!! Тобто люди, які можуть бути не винними та виправданими... Але своє здоров’я тут можуть загубити хоч ти винен, хоч ні.

Камери окремих людей - будуть наступними, окремими моїми постами.

В загальному, якщо не дай Бог, у вас є хтось там чи буде, передайте йому: матрац (нари провисають, а матраци дуже тонкі та в жахливому стані) та вентилятор (щоб можна було хоч трохи повітря ганяти - бо дихати немає чим взагалі). Це стосується більшості камер.

Грибок та пліснява всюди. Труби течуть...

Це місце, де треба хоч раз побувати й ціле життя про це писати та радіти тому, що маєш.

До речі, єдине, що я можу похвалити - це виключно прогулянкову площадку для мам та дітей до 3 років.

Із приємного: В багатьох камерах ми зустрічали записки типу: «Дякую, дякую, дякую!!!».


l sizo2

l sizo3

l sizo4

l sizo5

l sizo6

l sizo7

l sizo8

l sizo9

l sizo10

l sizo11



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.