Реформа Нацполіції - мусора залишились мусорами

natspolitsiya hatiya

 
Голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе сьогодні зранку зробила декілька серйозних заяв.


Слідчі Нацполіції не змогли серйозно просунутись в розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета. В усьому цивілізованому світі безуспішність в розслідуванні резонансних злочинів призводить до відставки керівника Нацполіції, і тільки у нас - до виправдань на прес-конференції.

За словами Деканоідзе, після закінчення переатестації всіх поліцейських, які її пройдуть, через брак коштів не зможуть забезпечити новою формою.

Була б більша проблема. Як на мене, то після такої профанації переатестації, коли професіонали її не проходять, а корупціонери, і ті, хто переслідував громадських активістів, залишаються на службі, форму для нової поліції можна залишати міліцейську. Навіщо витрачати кошти платників податків, якщо ці так званні нові поліцейські мусорами в гіршому розумінні цього слова були і мусорами залишилися.

При цьому Деканоїдзе підкреслила, що останнім часом зіткнулася зі шквалом критики від політиків. «Те, що я побачила - називається інквізиція нової політики Нацполиции. Потрібно реально оцінювати ситуацію, а не повторювати риторику путіна, що в Україні все погано», - сказала вона.

Реально оцінюючи ситуацію, просив би керівника Національної поліції Хатію Деканоідзе припинити використовувати риторику на кшталт: мовчіть, бо критика на руку путіну. Насправді на руку путіну грає провал реформи МВС та переатестації міліціонерів, неадекватність застосування сили поліцією і часто-густо реальна небезпека для громадян від дій нової поліції. За все це несе пряму і безпосередню відповідальність голова Національної поліції Хатія Деканоідзе, а не путін, адже навіщо нам російські диверсанти, якщо наша нова поліція майже щодня провокує українців на бунт.

Наполягаю, що Комітет Верховної ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності обов'язково має заслухати звіт Деканоідзе про реформу МВС і дати цій реформі належну оцінку.

Ігор Мосійчук, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.