У Києві проходять обшуки у осіб, причетних до діяльності нелегального центру обміну валют

obshuki obmin valut1

 
Прокуратура м. Києва спільно з Головним управлінням Служби безпеки України у рамках розслідування кримінального провадження за фактом легалізації коштів, здобутих злочинним шляхом, виявлено незаконну діяльність «центру» обміну валютних коштів та підприємства-імпортера, яке скористалось діяльністю такого «центру» для незаконного імпорту на територію України продуктів харчування та виведення грошових коштів у «тіньовий» сектор економіки.


Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України, передають «Конфлікти і закони».

У межах розслідування сьогодні, 21 вересня 2016 року, проведено ряд обшуків у місті Києві за місцем проживання фігурантів кримінального провадження, в автомобілях та офісних приміщеннях.

obshuki obmin valut2

У ході обшуків вилучено понад 6 млн грн, фінансові документи, чорнові записи та інші речові докази, які підтверджують незаконну діяльність підприємства-імпортера.

Кримінальне провадження розслідується за ст. 205 (фіктивне підприємництво), ст. 209 (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом) Кримінального кодексу України.

Наразі слідчі дії тривають.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.