Сакварелідзе: Влада задіяла весь адмінресурс, щоб зламати Северіона Дангадзе

Влада задіяла весь адміністративний ресурс, аби репресіями та погрозами змусити Северіона Дангадзе підписати брехливі покази та йти на так звану «угоду зі слідством». Про це заявив один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ Давід Сакварелідзе в ефірі на телеканалі ZIK, повідомляє прес-служба партії «РУХ НОВИХ СИЛ».


«Ця людина вже півроку перебуває в заручниках, його тримали в нелюдських умовах в одиночній камері, до нього підсилали кримінальних авторитетів, при чому ці зустрічі організовував слідчий оперативної групи. Вони погрожували, якщо він не дасть покази, з ним розправляться. Після цього його матері на вулиці зламали руку. Не знаю, як би я повів себе, побачивши на суді матір зі зламаною рукою. Співпрацювати можна зі слідством, а не з бандитами, які сьогодні просто імітують державні органи. Вся державна машина займається тим, щоб зламати людину, щоб він підписав покази», - зазначив Сакварелідзе.

Він нагадав, що тиждень тому Дангадзе змусили відмовитись від адвокатів.

«Напевно, йому нададуть СБУшного адвоката, який підсовуватиме йому все, що «необхідно»», - зазначив Сакварелідзе.

«Оформлення угоди про визнання провини за інформацією, яку озвучила СБУ, відбудеться на закритому судовому засіданні. І чому закритому, ніхто не пояснює. До закінчення слідства і передачі справи в суд залишилося кілька днів, тому вони поспішали зламати хлопця. Реально в справі нічого не було і вони боялися відправляти в такому вигляді в суд», - прокоментував Сакварелідзе виданню Страна.ua.

Нагадаємо, вчора ЗМІ поширили інформацію про те, що керівник Київського обласного осередку РНС Северіон Дангадзе підписав угоду зі слідством. У РУСІ НОВИХ СИЛ заявили, що будь-які заяви Северіона Дангадзе зроблені під тиском та тортурами влади та виступили з вимогою відкритого судового процесу.

Северіон Дангадзе. Фото з відеоролика прес-служби РНС



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.