Юлія Тимошенко обурена заявами Януковича про помилування

Сергій Власенко. Фото byut.com.uaЛідер опозиції Юлія Тимошенко обурена заявами президента Януковича, які той озвучив у п’ятницю під час інтерв’ю трьом телеканалам.

Про це під стінами Качанівської колонії в Харкові заявив журналістам її захисник, народний депутат Сергій Власенко.

Він підкреслив, що Янукович сам визнав, що суд над Юлією Тимошенко не мав нічого спільного с європейськими принципами і демократією.

«Людина, яка повністю зрежисерувала суд над Тимошенко, яка в ручному режимі керувала судами, яка в цьому ж інтерв’ю визнала, що ці суди не відповідали будь-яким цивілізованим нормам, почала розмірковувати про якісь демократичні цінності, про якусь мораль і про якесь право», - наголосив захисник Юлії Тимошенко.

Сергій Власенко нагадав, що вся світова спільнота визнала, що суд над Юлією Тимошенко не має нічого спільного з демократичними процедурами, а тому у лідера української опозиції немає жодних підстав просити про помилування, тим більше, враховуючи, що вона не скоювала злочинів, які їй інкримінуються.

«Нормальний європейський президент, а не африканський диктатор, заявивши про те, що якесь судове рішення не відповідає демократичним стандартам, будучи гарантом Конституції, був би зобов’язаний нормальним чином відреагувати на це, бо це - його конституційний обов’язок. На жаль, людина, яка обіймає цю посаду, не розуміє навіть елементарних речей. Він думає, що буде повторювати казочку для іноземних послів про те, що він ні на що не впливає, і це нібито зніме напругу», - підкреслив Сергій Власенко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.