Наталія Королевська: Юлія Володимирівна є безумовний лідер, і «виконуючі обов’язки» тут не потрібні

Наталія Королевська. Фото novostey.comЗвільнення Тимошенко — це не просто звільнення політика, це справа усіх громадян. Про це в інтерв’ю «Високому замку» заявила Наталія Королевська, лідер УСДП, народний депутат України (фракція «БЮТ-Батьківщина»).

Відповідаючи на запитання щодо закидів деяких політиків у тому, що «Королевська намагається стати в.о. Тимошенко, поки та за гратами», лідер УСДП зазначила: «Юлія Володимирівна є безумовний лідер. І «виконуючі обов’язки» тут не потрібні. А мене звати Наталія Королевська. І я виконую своє завдання, зокрема, збираючи підписи для ПАРЄ під проханням визнати Тимошенко та Луценко політв’язнями та спрямовуючи листи до Нобелівського комітету».

«Ми змогли привезти під Качанівську колонію більше сотні лідерів громадських організацій, які раніше говорили, що вони поза політикою. Ми змогли пояснити, якщо в країні нема політичних свобод – у ній ніколи не буде свобод економічних. Звільнення Тимошенко – це не просто звільнення політика. Це справа усіх громадян. Люди повинні повірити в себе, у те, що ми реально можемо змінити країну», – зазначила народний депутат.

«Юлія Тимошенко – лідер опозиції. Наше завдання номер один — зробити усе, щоб навесні звільнити Тимошенко. Втратити цей шанс — означає визнати, що жодна політична сила не може захистити свого лідера. Це було б найбільшою поразкою усіх нас, разом взятих», – наголосила вона.

Лідер УСДП впевнена, якщо опозиція не матиме довіри від людей – вона не зможе захистити результати виборів, а відповідно – змінити ситуацію в Україні. «Тому я роблю усе можливе, щоб якомога більше зустрічатись з людьми, залучати їх до написання програми розвитку країни, щоб зробити усе можливе, аби запобігти економічному вибуху», – резюмувала Наталія Королевська.

Нагадаємо, 10 лютого у Харкові біля стін Качанівської колонії народний депутат Наталія Королевська разом зі своїм колегою Євгенієм Сусловим та громадськими лідерами підписали Звернення українських громадян до Парламентської Асамблеї Ради Європи про надання Юлії Тимошенко та Юрію Луценку статусу політичних в’язнів. Збір підписів під зверненням триває по всій країні.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.