Чорнобильці готують «Чорнобильську весну», яка стане «чорним днем» для української влади

chornobiltsi10 04 2012

 

Сьогодні, 10 квітня 2012 року, у виставковому центрі «Київ-ЕкспоПлаза» відбувся всеукраїнський з’їзд чорнобильців «Чорнобильська весна». Участь у заході взяли понад 200 представників різних чорнобильських організацій, а також активісти ВК «Наступ» та представники організації афганців ВГО «Ніхто крім нас».


Як повідомлялось раніше, чорнобильці дотримались своїх обіцянок повернутись до Києва, щоб надалі відстоювати свої права та здійснити «як тільки потеплішає» справжній переворот.

Напередодні 26 квітня – дня аварії на Чорнобильській АЕС, учасники з’їзду одноголосно прийняли рішення про проведення безстрокової масштабної протестної акції усіх чорнобильських організацій України, щоб влада нарешті почала виконувати 54 статтю Закону України «Про статус та соціальний захист громадян, котрі постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».

Акцію протесту чорнобильців також підтримає ВК «Наступ», ВГО «Ніхто крім нас» та ряд інших організації. Серед додаткових вимог пікетників з’явились дві нові політичні: імпічмент президента та відставка Кабінету міністрів України, які запропонував голова ВК «Наступ» Р. Секела.

Так Р. Секела повідомив: «26 квітня – день національної трагедії для кожного українця. У цей день життя багатьох наших співвітчизників забрала страшна техногенна катастрофа на ЧАЕС. Тоді завдяки самовідданості чорнобильців-ліквідаторів ядерний монстр був переможений, але зараз влада наплювала в обличчя своїм героям, тому цей день – 26 квітня – стане «чорним днем» для української влади. Ми прикладемо всіх зусиль, щоб наші вимоги виконали та будемо відстоювати свої права до кінця», - повідомляє прес-служба ВК «НАСТУП».

 



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.