Заява колективу ТВі щодо рейдерського захоплення каналу (відео)

tvi zayava

 
Сьогодні, 23 квітня, зранку співробітники каналу ТВі опинилися в ситуації, яка за зовнішніми формальними ознаками скидається на рейдерське захоплення телеканалу. На своє робоче місце було недопущено генерального директора телекомпанії «Телерадіосвіт» Наталю Катеринчук разом із багаторічним власником каналу Костянтином Кагаловським.


На офіційному сайті tvi.ua було розповсюджено прес-реліз, згідно з яким змінено структуру власності компанії, новим керівником призначено журналіста Артема Шевченка, а Наталю Катеринчук відповідно звільнено. На загальних зборах колективу було представлено в якості нового інвестора американського бізнесмена Алєксандра Альтмана, попередній власник був оголошений неіснуючим.

Згодом нове керівництво узагалі зняло з ефіру програму «Сьогодні про головне» і замість неї запустили повтор. Редактори та журналісти ТВі не змогли оприлюднити своєї позиції щодо ситуації на каналі.

Журналісти ТВі вимагають:

припинити рейдерське захоплення телеканалу;

дати можливість журналістам вийти в прямий ефір зі своєю заявою щодо ситуації на каналі;

аби правоохоронні органи встановили законність зміни керівництва та інвесторів каналу;

забезпечити невтручання в діяльність каналу і припинити випадки цензури, що вже з’явилися на ТВі.

До цього ми оголошуємо страйк у вигляд невиходу в ефір.

Колектив ТВі

P.S. Заява надійшла на адресу профспілки електронною поштою від Насті Станко, журналіста ТВі, члена Незалежної медіа-профспілки. За її словами, колектив редакції (окрім редакторів Єгора Чечеринди, Віталія Портнікова та Артема Шевченка) підтримав цю заяву.

Відео – з сайту LB.ua.



Коментарі

  -1 #1 Захар Беркут 23 апр. 2013 г., 19:28:56
Ну що ? дорозумнічались мустафіки з портниками ? вам Ю.Тимошенко не підходила як лідер нації ?
Нехотіли розбиратись в тонкощах нових колекцій від Луї Вітона та ароматах від Шанель ...
Так тепер будете казати те що вам накажуть та будете нюхати їх парашу.
Може ви і розумні, але не мудрі. А нам потрібні мудрі журналісти.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.