Віталія Кличка не пустили на Євромайдан, Володимир Кличко приєднався до евро-мітингу

klichko nepustili

 
Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко не зміг вчасно потрапити на початок акції на підтримку євроінтеграції України, яка відбувається у Києві. Літак, в якому Кличко повертався до Києва після консультацій з європейськими політиками, відмовилися прийняти в аеропортах «Бориспіль» і «Жуляни». Літак сів в іншому місті, і Віталій Кличко добирався машиною, щоб взяти участь у мітингу у столиці, повідомили «Конфліктам і законам»у прес-службі партії «УДАР».


В ході на підтримку євроінтеграції взяв участь Володимир Кличко, який пройшов разом з мітенгувальниками Хрещатиком та закликав українців відстоювати рух країни до Європи, виступаючи перед учасниками мітингу на Європейській площі у столиці.

«Ми вийшли сьогодні на мирну демонстрацію. Українці всього світу об’єднуються для того, щоб наша країна була в Європейському Союзі», - наголосив Володимир Кличко.

Він зазначив, що влада хоче дискредитувати права українці, але права і закони в цій країні мають бути однакові для всіх – як для влади, так і для пересічних українців.

«Ми хочемо жити за європейськими стандартами в європейській країні. На жаль, чинна влада відстоює лише свої власні інтереси, а не інтереси громадян України. Якщо ми разом, ми доб’ємося, що перемога буде за нами», - сказав Володимир Кличко.

Кличко: Влада так боїться, що робила все, щоб я не потрапив на мітинг у Києві



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.