Амністія Попова-Сівковича означає підготовку до силового розгону Майдану

silovoy scenariy

 
Партія «Батьківщина» вважає, що українська влада зриває переговорний процес і здійснює підготовку до силового сценарію придушення протестів в Україні. Саме так у партії розцінили закриття прокуратурою кримінальних справ проти Олександра Попова та Володимира Сівковича та інших, порушених за розгін студентського Євромайдану 30 листопада 2013 року, повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу партії «Батьківщина».


У «Батьківщини» підкреслили, що саме жорстоке побиття мирних студентів на Майдані в ніч на 30 листопада остаточно збурило українське суспільство і призвело до найглибшої суспільної кризи в Україні. Відмова від розслідування щодо замовників, організаторів та виконавців цього злочину проти власного народу - означає небажання влади чути законні вимоги людей про необхідність правосуддя та покарання винних.

Також це очевидний знак силовикам про те, що влада не «здає» тих, хто порушує закон за її наказом.

А отже влада укріпляє позиції силовиків, очевидно, бажаючи реалізувати таки силовий сценарій проти мітингувальників, коли необхідна повна покора силових підрозділів та їхнє ігнорування законів України.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.